top of page

Výzva Mariána Kuffu k pôstnemu obdobiu – Zastavme modlitbou a pôstom gender-totalitu!

Toto pôstne obdobie nám Pán Boh daroval na to, aby nám ešte poskytol potrebný čas a potrebné možnosti „odstrihnuť sa“ – sebezáporom a modlitbou od starého, hriešneho spôsobu života, či zmýšľania.

Bezohľadná ideológia gender sa nehanbí, ani nebojí drzo šliapať pod rúškom „slobody“ po posvätných zákonoch a dedičstve našich otcov, aj po posvätnosti tradičnej rodiny.

Nuž my kresťania, ale aj iní slušní ľudia sa nehanbíme a nebojíme tieto posvätné veci chrániť. Načerpajme v tejto pôstnej dobe mnoho síl a odvahy na definitívne odmietnutie gender totality.

Ideológia gender

1.Je proti Bohu : Boh stvoril človeka. Ako muža a ženu stvoril ich (Gen1,27). O tom, či sa niekto počne a narodí ako muž, alebo žena, o tom rozhoduje Boh, a nie genderovo zmýšľajúci človek.

Genderová pýcha je priame vzoprenie sa a odmietnutie Stvoriteľovej vôle. Ale genderová ideológia je aj proti zdravému rozumu a proti prírode. Takýto pyšný postoj nemôže ostať bez trestu a následkov.

2.Je proti pravej vede : V každej čiastke svojho tela má muž svoje mužské bunky a v každej z nich má aj svoje chromozómy XY, na rozdiel od ženy, ktorá má svoje chromozómy XX. Každý príslušný dobrý odborník v tejto veci môže vedecky presne rozlíšiť aj na základe tejto skutočnosti, či sa jedná o ženu, alebo o muža. „Svedčí“ o tom teda každá čiastka ľudského tela muža, alebo ženy. A to nezávisle od toho či sa dotyčný cíti byť mužom, alebo ženou.

Tvrdiť teda, že som tým, čím sa cítim byť, je preto protivedecký a nezmyselný genderový blud. Aj po tisícročiach nájdené ľudské kosti vieme vedecky dokázať, či patrili mužovi alebo žene.

3.Je proti prírode a zdravému rozumu. Ak by obyčajný sedliak uveril genderovemu bludu a uplatnil ho napr. v chove zajacov, veľmi rýchlo by na to doplatil jeho chov. Ak by na základe rodovej rovnosti prestal striktne rozlišovať samčeka od samičky, chov by mu zanikol. Aj obyčajný sedliak so zdravím sedliackym rozumom veľmi dobre vie, že k samčekovi nepatri samček, ale samička a k samičke nepatrí samička , ale samček, ak si chce zachovať chov zajacov. Analogicky je to v každom normálnom a riadnom manželstve – k mužovi patrí žena a k žene muž. Ak si chceme zachovať slovenský národ.

4.Je proti zákonom našej republiky : Žiadne referendum SR, ani žiaden parlament NR SR neodsúhlasil prijatie genderovej ideológie. Kto teda túto genderovú ideológiu napriek tomu protizákonne a nedemokraticky pretláča, aj proti vôli nášho štátu, poškodzuje a morálne rozkladá náš štát. Je teda vlastizradca.

A je to úplne jedno, či tak robí kandidát na prezidenta, alebo kandidátka na prezidentku. Alebo na poslanca EÚ, alebo na poslanca NR SR.

5.Je proti ústave SR : Kto jasne pozná škodlivosť ideológie gender a vie aj to, ako nesmierne to poškodzuje najmä naše deti a mládež a napriek tomu ju protiústavne a nedemokraticky pretláča, je zločinec. Ak podporuje takúto genderovú totalitu, zrejme tak robí len pre vlastný prospech.

6.Je proti vyhláseniu 340 lekárov, psychiatrov a iných odborníkov Slovenska: Keď nedávno na severe Slovenska na podnet zopár odborníkov dve naše ministerky SR okamžite zastavili dovoz a rozvoz mäsa podozrivého z nákazy, urobili veľmi zodpovedne a správne. Boli okamžite ochotné chrániť životy a zdravie najmä našich deti.

A ak 340 odborníkov Slovenska verejne označilo ideológiu gender nie len za podozrivú, ale aj za skutočne škodlivú a nebezpečnú „nákazu“ a to najmä pre naše deti a mládež, môžeme zostať len beztrestne a nečinne stáť a mlčať? Aj keď genderisti beztrestne šíria túto svoju ideológiu v školách a škôlkach?

Ak genderisti túto škodlivú ideológiu šíria drzo, nenápadne a permanentne po Slovensku, protizákonne, protiústavne, napriek výstrahe 340 odborníkov Slovenska, ktorí upozorňujú o jej škodlivom dopade najmä na deti a mládež, dopúšťajú sa velezrady. A je povinnosťou všetkých charakterných ľudí na Slovensku ich zastaviť. A to najmä v školách a škôlkach !

7.Je proti vôli rozumných ľudí : Istanbulský dohovor je rafinovane vymyslená „právnická taška“ v ktorej chcú genderisti nebadane priniesť do našich zákonov a ústavy SR škodlivú genderovú ideológiu. Ak by poslanci NR SR Istanbulský dohovor /ID/ ratifikovali, „karta“ by sa okamžite obrátila: Tí, čo teraz bojujeme proti genderovej ideológii, by sme sa na základe ID v jednom okamihu stali prvými vlastizradcami, zločincami a velezradcami – práve my. Tak prefíkane je ID pripravený! Je taký nebezpečný aj preto, lebo v sebe skrýva pomstu – trestnoprávnu zodpovednosť – voči odporcom genderizmu. Je to premyslene ucelený právny dokument, dobre pripravený na okamžité a ľstivé presadenie genderu do jednotlivých národov. Preto ho nestačí len neratifikovať, ale treba ho aj – ľudovo povedané – späť vrátiť. Čiže právnicky odpovedať, že Slovensko sa nemieni stať zmluvnou stranou v Istanbulskom dohovore.

Odmietame fyzickú , aj morálnu genocídu nášho národa.

Zastavme zlo z Istanbulu, kým sa to ešte urobiť dá !!!

Prijatím ID – jeho ratifikáciou by Slovensko okamžite stratilo svoju suverenitu a stali by sme sa členmi genderovej totality. Za odpor voči genderovej ideológii by nás nespravodlivo súdil genderistami navrhnutý tzv. výbor GRÉVIO (nevolený našim národom!!!), ktorý má podľa ID neobmedzené právomoci, ako za čias komunizmu KGB /Štb/, a za čias fašizmu GESTAPO.Títo tiež nerešpektovali suverenitu príslušných podmanených národov a štátov. Títo tiež kriminalizovali nevinných ľudí, ktorí odmietali komunistickú a fašistickú – nevedeckú ideológiu. Presne tak ako my dnes odmietame nevedeckú a totalitnú ideológiu gender.

Preto sa nazdávam, že náš národ momentálne nepotrebuje takého prezidenta, ktorý by bol len „reprezentačným autíčkom – na bontónovej úrovni“. Potrebujeme skôr takého prezidenta, ktorý by bol „nekompromisný buldozér“, ktorý sa dokáže odvážne ihneď postaviť do vytláčania liberálneho genderovho hnoja, ktorý sa už po Slovensku, kde tu natrúsil, aj napriek tomu, že škodlivú genderovú ideológiu odmietajú naše zákony, naša ústava, naši odborníci a všetci čestní a rozumní ľudia.

Zdá sa, že túto genderovú ideológiu na Slovensku podporuje len zopár podplatených zapredancov, ktorí zrejme vlastné záujmy a kariéru nadradzujú nad záujmy nášho národa. Treba im v tom odvážne zabrániť. Aj v tom, aby nezneužívali média, financie, ale ani svoje úrady, funkcie a postavenia na šírenie a propagáciu škodlivej, nevedeckej genderovej totality.

Nevyzývam Vás týmto k nenávisti voči genderistom, ale k odvahe radikálne odmietnuť ich chorú genderovú ideológiu, ktorou pomýlení genderisti poškodzujú nie len nás, ale aj seba.

Nevoľte preto genderistov do funkcie prezidenta, ani za poslancov EÚ, ani za poslancov do NR SR !!!

Popolcová streda, 6.3.2019 Marián Kuffa, farár zo Žakoviec

7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page