top of page

MZ SR nemá ani najmenšiu ochotu vyhovieť rodičom ani proliferom


Milí priatelia,


CBR bolo na rozporovom konaní s MZ SR odbité vo všetkých bodoch hromadnej pripomienky. Navrhované minimum zrušiť financovanie potratov nie sú ochotní akceptovať, ako ani náš návrh poučenia pred očkovaním. Proliferi už dlhodobo presviedčajú raz cez politikov, inokedy priamo úradníkov, aby sa zmenil aj text poučenia pred potratom. Ani tieto malinké zmeny nie je ochota akceptovať.


Napriek tomu ďakujem vyše 1500 signatárom, ktorí prejavili občiansky odpor a podpísali našu hromadnú pripomienku. Predtým než nám salámovou taktikou zoberú skutočnú slobodu rozhodovať o našich telách a o našich deťoch, musíme sa pokúsiť zvrátiť ich mediálnu propagandu, ktorou pravidelne a v posledných mesiacoch intenzívne masírujú verejnú mienku v televízii. Už budúci týždeň budem osobne o našich argumentoch a pozmeňovacích návrhoch hovoriť s poslancami z viacerých politických strán.


Tento týždeň som využila mediálny priestor, ktorý práve máme, na vysvetlenie nespravodlivého diskriminačného návrhu MZ SR. Viac v odkazoch nižšie.


V najbližších týždňoch budeme potrebovať Vašu finančnú pomoc, aby sme mohli zaplatiť výdavky na putovné výstavy Stop genocíde, ktoré tento mesiac štartujú na západnom Slovensku. Prosím, podporte výstavu porovnávajúcu umelé potraty a historicky uznané genocídy štedrým príspevkom 10,- Eur, 25,- Eur, 50,- Eur alebo i viac, ak si to môžete dovoliť, na účet CBR, ktorý nájdete na konci tohto emailu v čiernom bloku.


S vďakou a úctou,


Jana Ray-Tutková, riaditeľka


Ministerstvo robí nátlak na rodičov, aby očkovali aj "cez mrtvoly"

Prečítajte si, ako prebiehali rozporové konanie z pohľadu zástupcov verejnosti. CBR s ďalšim občianskym združením pripomienkovali návrh ministerstva, ktorý chce diskriminovať rodičov za iné zmýšľanie ohľadom očkovania. Toto je v rozpore s trestným i antidiskriminačným zákonom. MŠ SR namietalo diskrimináciu na základe veku, Asvociácia lekárov Slovenska potvrdila výhrady CBR. Úradnici však tvrdo odmietli každú našu pripomienku i kompromisné návrhy.


Prejsť na článok


Rodičov treba donútiť zaočkovať deti. Informácie nepotrebujú, legitimitu nemajú.

Tu je prerozprávané rozporové konanie výhradne k CBR pripomienke. Dozviete sa, že násilné očkovanie za pomoci ozbrojených síl je realitou hneď za našimi hranicami. Salámová taktika ministerstva, ktorou pritvrdzuje sankcie nerešpektujúc informovaný a slobodný súhlas i výhradu svedomia, môže skončiť obdobne, ak nebudeme odporovať.


Prejsť na blog


Pomôžte s výstavou Stop genocíde na púti v Levoči ako dobrovoľníci

Tento mesiac začína putovná výstava Stop genocíde v centrách miest západného Slovenska, kde privítame pomoc dobrovoľníkov. Najmasovejšou akciou je každoročne púť v Levoči, kam sa s výstavou 5. a 6. júla chystáme. Prosíme potenciálnych dobrovoľníkov, aby sa vopred prihlásili na telefonicky alebo emailom. Stravu a ubytovanie zabezpečíme,cestovné preplatíme.

3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page