top of page

NWO - Monde électrique global!

Revoluce Žlutých vest: Hoří už nejen Paříž, ale nově i Brusel! Protesty organizuje sociální síť Facebook, která odmítá blokovat příspěvky, které vyzývají k násilnostem v ulicích! Algoritmus upřednostňuje diskusní skupiny Žlutých vest na úkor ostatních skupin na Facebooku! Globalisté triumfují, auta na elektřinu, Bitcoiny na elektřinu, vytápění celých měst na elektřinu! Monde électrique global!

Revoluce Žlutých vest: Hoří už nejen Paříž, ale nově i Brusel! Protesty organizuje sociální síť Facebook, která odmítá blokovat příspěvky, které vyzývají k násilnostem v ulicích! Algoritmus upřednostňuje diskusní skupiny Žlutých vest na úkor ostatních skupin na Facebooku! Globalisté triumfují, auta na elektřinu, Bitcoiny na elektřinu, vytápění celých měst na elektřinu! Monde électrique global!

Dne 17. listopadu 2018 vypukly ve Francii a zejména v Paříži mohutné protesty. Tisíce Francouzů ve žlutých (žluto-zelených) reflexních vestách zaplavili ulice a protestovali proti uvalení spotřební daně na paliva od 1. ledna příštího roku. Vláda Emmanuela Macrona chtěla z výtěžku z této daně financovat ekologické projekty a přechod státu k udržitelným energiím. Jenže francouzská veřejnost doslova vybuchla a Francii zaplavily protestní demonstrace. Problém z pohledu České republiky nedává smysl, protože kdyby ve Francii věděli, jak nehorázně vysoká spotřební daň na paliva je v ČR (více jak 50% u benzínu, u nafty 47%, více zde), tak by je asi nenapadlo demonstrovat, ale můžeme se na to podívat i obráceně, že na rozdíl od českých občanů si Francouzi, pokud jde o daně, nenechají od státu kálet na hlavu donekonečna.

Demonstranti pózují pro zástupce médií. Organizátorem focení byl zaměstnanec francouzské pobočky Facebooku.

Jenže jeden podstatný rozdíl ve Francii najdeme. Ve velkých francouzských městech se totiž domy vytápějí ropou, konkrétně pomocí LTO (lehkých topných olejů), což je dáno historicky. Francie byla dlouhá staletí koloniální zemí a ve 20. letech minulého století byla v Alžírsku objevena ropa. Nebylo ji sice tolik jako v sousední Libyi, ale pro potřeby francouzské republiky to bylo tolik, že celá Francie se začala orientovat na ropu a její využití. Ropa z Afriky nastartovala už před 2. sv. válkou mohutný automobilový a také letecký průmysl ve Francii a vedlejším produktem výroby benzínu z ropy byly odpadní látky po rafinaci, především mazut a z něho získávané lehké topné oleje.

Státní manažer Francie v roli likvidátora republiky dostal z Domu Rothschild příkaz ke spuštění operace “Gilotina – Gilets Jaunes”. Zapalte ulice v Paříži, Emmanueli!

V dnešní době jsou ve Francii lokální vytápění na LTO prakticky ve všech městech nad 30 tisíc obyvatel, kde se po válce realizovaly projekty nových tepláren na spalování LTO, které se v 60. letech rozšířily o nabídku domácích LTO kotlů pro malospotřebitele. Ty sice nenašly tak velkou odezvu u majitelů rodinných domků, ale nakonec k tomu byli majitelé donuceni, protože francouzská města přijala vyhlášky zakazující spalování uhlí a postupně i dřeva. A tím se dostáváme k jádru protestů ve Francii. Uvalení spotřební daně na paliva by nepostihlo ani tak automobilisty, ale především domácnosti, a to právě na začátku zimy, tedy od 1. ledna. Spotřeba LTO pro vytápění jednoho rodinného domu dosahuje v průměru 2000 litrů LTO za rok [1], takže francouzské domácnosti by se po uvalení spotřební daně na LTO pěkně prohnuly.

Fotografie, kterou Facebook propaguje jako nejvíce lajkovanou. Demonstrant zapálil auta.

Uvalení daně by zdražilo veškerou dopravu, potraviny, prostě všechno, co se přepravuje auty a nákladními vozy. Jenže tyto demonstrace tzv. Žlutých vest (Gilets Jaunes – ve skutečnosti jde o zeleno-žluté reflexní vesty) záhy po vypuknutí demonstrací přerostly do násilností, zapalování a převracení aut a stavění barikád. Globalisté a Dům Rothschild spustil Gilotinu Žlutých vest. A najednou už vůbec nejde o spotřební daň na paliva. Vláda Emmanuela Macrona již před několika dny ustoupila a uvedla, že uvalení daně se nejprve odkládá o 6 měsíců, aby domácnosti nepocítily toto zavedení v době zimy, jenže ulici to už nestačilo. Macron tak uvedl, že se s daní nepočítá ani pro celý příští rok [2]. Protesty ale dále pokračují, na sobotu se chystají další, hoří další a další ulice a cílem útoků se stávají zaparkovaná auta, která jsou převracena a demolována. Toto vytváří v médiích masovou hysterii, kdy lidé ale v podvědomí tuší a ví, že ropa a LTO bude dříve či později končit.

Státní energetický gigant EDF nelenil a ihned začal rozesílat Francouzům nabídky na finanční pomoc s přechodem od LTO kotlů na elektrické vytápění. Je otázkou času, kdy podobné nabídky zaplaví od ČEZu i Česko, protože Temelín a Dukovany a jejich dostavby…

Francouzská státní energetická firma EDF využila protestů a demonstrací a ihned začala nabízet svým zákazníkům finanční podporu na přechod vytápění z LTO na elektřinu [3]. Dosud nechtěli a bránili se tomu. No vida. A teď už je prý zájem. Ano, slyšíte správně. Vytápění LTO způsobuje znečištění ovzduší a emise a fosilní paliva budou stejně dříve či později zakázána, přejděte na vytápění svého domova elektřinou již dnes, doporučuje státní energetický kolos více jak 3 milionům domácností ve Francii, které závisí na vytápění domů, bytů a celých panelových bytovek na LTO. Předminulý pátek jsem mj. hovořil na SVCS o tom, jak celý Nový světový systém globalizace bude založený na elektřině, která se stane novou “ropu” globalizace. Nyní sami vidíte, že nijak nepřeháním, ty procesy právě vidíte před svýma očima ve Francii, jenom si je musíte umět vyložit.

Demonstranti demolují v Paříži i elektrická auta. I ta jsou prý fuj!

Sami se zeptejte, co se stane s elektřinou jako takovou, nejen s její cenou, když elektřina bude ve 21. století najednou potřeba úplně pro všechno, kde dříve sloužila ropa? Co se stane, když celý svět najednou místo ropy začne jezdit na elektřinu?Co se stane, když najednou celá města a aglomerace budou místo uhlí, termonukleárním jádrem, ropou a LTO vytápěna jenom elektřinou? Co se stane, když dnešní národní banky a systém hotovostních a bezhotovostních plateb převezme jedna společná globální kryptografická měna, která je založena na “brute force” dešifrování hashů bitcoinových transakcí, které zajišťují serverové farmy se stovkami a později tisíci megawattů elektrického příkonu z elektráren? Miliardy telefonů na elektřinu s miliardami rychlonabíječek s proudovými odběry až 4 Ah. Miliardy notebooků na baterie s nabíječkami. Miliardy tabletů s nabíječkami. Miliardy zařízení tzv. chytré domácnosti. Miliardy přímotopů místo radiátorů a kotlů na tuhá a uhlovodíková paliva.

Když bude celý Nový světový řád na elektřinu, kdo ji proboha vyrobí?

Otázka je na místě: Kdo proboha tu všechnu elektrickou energii vyrobí a hlavně jak ji vyrobí? Všichni se dnes štítí uhelných elektráren. Dobře, chápu. Ale stejně se štítí jaderných elektráren. Německo je zavírá. Francie to má také v plánu. A větrníky u Severního moře a fotovoltaické panely to nevytrhnou, už jen proto, že v Evropě fouká vítr jenom někde a Slunce svítí jenom někdy. Ve všech ostatních případech účinnost větrných a fotovoltaických elektráren padá. Takže, kde se sakra ta energie na realizaci toho bájného Monde électrique global (globálního elektrického světa) vlastně vezme? Odpověď na tuto otázku bude hrozivá a nevím, jestli na ni jste připraveni.

Najatý demonstrant a aktivista. Pozvánku našel na Facebooku od administrátora skupiny.

Ta elektřina se totiž nevezme nikde. Elektřina se stane komoditou na úrovni zlata. Jen vyvolení lidé se sociálním kreditem na dostatečné výši budou mít privilegium používat elektřinu. Elektrické auto pouze pro vyvolené. Nabíjení auta jenom ve vymezené časy. Pokuty a sankce za nabíjení mimo povolený čas. Odmítnutí poskytnutí elektřiny, pokud budete mít nízký sociální kredit. Víte, v čem je elektřina zázračná a dokonalá na rozdíl od ropných paliv? Nelze si ji nacpat do zásoby do sklepa, na rozdíl od uhlí. Nelze si ji nakoupit do sudů a barelů jako zásobu benzínu v garáži. Neexistuje totiž dodnes žádná účinná technologie na velkoobjemové baterie, které by uměly na dlouhou dobu uchovat dostatek elektrické energie. Existují pouze nepřímé způsoby, přečerpávací nádrže, které čerpají vodu do nádrže na kopci v noci, když je elektřina levná a síť to unese a přes den voda z nádrže padá dolů na turbínu a vyrábí elektřinu, která je přes den drahá.

Když sionisté porazí Rusko, bude elektřina dostupná a její obchod budou řídit Rothschildové. Když sionisté prohrají a Chabad udrží Rusko, čeká sionisty zlatý věk a gojímy Tisíc let temna! Válka mezi židy a Židy nabízí děsivé dilema

Mnoho z vás napadne, že přece je možné stavět přehrady. Jenže to vás zklamu. Pokud jste nežili dosud na Marsu v poslední době, tak jste si museli všimnout, že rok od roku je voda vzácnější a je větší sucho. Vody je málo a vyrábět hodně elektřiny z vodních elektráren znamená pouštět z přehrad dolů do turbín obrovské masy pitné vody, aby se vyrobila elektřina. Sami víte, že v dnešní době je to vyloučené. Pitná voda je větší priorita, než výroba elektřiny a musí být zadržována, ne vpouštěna do turbín pro výrobu elektřiny. Takže, co nám zbývá? Znovu nevím, jestli jste na odpověď připraveni a jestli vás odpověď nevyděsí. Současný svět nabízí jen dvě možná řešení, a každé z nich je naprosto šílené, bizarní, tragické a nedávno ještě nemyslitelné. Možná řešení jsou jenom dvě a obě se vztahují k válce židů a Židů. Národy gójů se jednomu z řešení připojí a setrvají v něm.

Vyrabovaný obchod, demonstrant hází na policisty židli.

Jde totiž o Rusko. Sionistická globalizace válčí s chasidskými globalčiky o jejich ruské zdroje. Rusko je totiž úplně jiný případ. Rusko má dostatek fosilních uhlovodíkových zdrojů. Rusko má i dostatek pitné vody a obrovské sibiřské řeky s tak obrovskými vodními toky, na kterých už dnes stojí obří vodní elektrárny, ale může jich stát mnohem více, stovky a tisíce elektráren. Sionističtí globalisté pochopili, a dobře si to zapamatujte, že ačkoliv to zní divně a bizarně, světovou globalizaci nelze realizovat bez Ruska, to znamená bez ruských zdrojů a bez ruské půdy a vody! Monde électrique global půjde realizovat ve variantě “A” pouze tehdy, pokud Rusko přistoupí na globalizaci a zglobalizování svého nerostného a vodního bohatství. V takovém případě bude dostatek elektřiny pro Globální elektrický svět a veškeré zisky budou inkasovat židé s malým “ž”, tedy sionistické nadnárodní energetické kolosy v rukách Domu Rothschild, které budou tuto celosvětovou elektrickou soustavu napájet z elektráren z rozlehlého území Ruska a profitovat z něho.

Tisíc let temna

Existuje ale v rámci projektoru ještě jedna a velmi temná a dystopická varianta Monde électrique global. Říkám jí “Tisíc let temna”. Pokud Rusko zvítězí a sionistům se nepodaří porazit chasidské řízení v Moskvě a ukrást jim ruské zdroje, čeká západní svět varianta “B” světového plánu na Globální elektrický svět. V této variantě sionisté vydělají paradoxně ještě více peněz a získají naprosto brutální a nedozírnou moc nad všemi gójskými národy, s výjimkou Ruska. Nedostatek elektrické energie, nedostatek elektráren a také nedostatek vody vytvoří z elektrické energie nový svatý grál civilizace, nové zlato, resp. novou “ropu” nového věku, která překoná cenu zlata a veškerých zlatých rezerv.

Jenže sionisté zajistí, že nikdo ze západního světa nebude smět kupovat ruskou elektřinu, ruskou vodu, ruský zemní plyn, ruské jádro a palivové tyče, prostě nic!Rusko bude vykreslováno od útlého dětství Evropanům a Američanům jako fuj, jako nepřítel, jako agresor, jako zlo, se kterým přece nikdo nebude obchodovat, i když nabízí všechno levněji! Ne, izolace Ruska! Tím sionisté získají nad západním světem naprostou a tisíciletou kontrolu nad životy národů, kde hlavním oltářem bude elektřina a vzácná kilowatthodina. A vidíte, že to funguje už dnes. Ruský plyn je prý fuj a sionisté tlačí evropské národy do nákupů drahého zkapalněného amerického plynu z břidlic, aby se prý evropské národy zbavily plynové závislosti na zlém Rusku. Sionisté tlačí do nákupů dražších a méně spolehlivých palivových tyčí do českých jaderných elektráren. Všechno ve jménu boje proti všemu ruskému. A evropské národy poslouchají sionisty na slovo.

Facebookem doporučovaná fotografie s podtitulem “Protestující v Paříži za spravedlivý svět”.

Jedna kWh bude mít cenu teplé večeře, teplé vody, teplého radiátoru, bude mít cenu cesty do práce elektrickým autem, bude mít hodnotu několika hodin spojení počítačem se světem, telefonem atd. Kdo nebude mít tuto kilowatthodinu, nebude mít teplou večeři, nebude mít teplou vodu, bude mít doma zimu, nezaplatí si ani za donášku pizzu, protože nezapne počítač a ani bezhotovostně nezaplatí, nedostaví se do práce, protože nebude mít nabité auto. Kilowatthodiny přitom nepůjde strčit pod postel, protože neexistují technologie na schování velkých objemů energií do baterií. Tím bude zaručen “udržitelný rozvoj globalizace”, protože lidé budou muset pracovat až do smrti, aby měli a mohli si dovolit kilowatthodinu.

Killowathodiny se budou dražit online. Každý večer budou spuštěny dražby, protože nebude dost kilowatthodin pro všechny. Vyřeší to dražby. Pro chudé budou sociální poukazy na kilowatthodiny. Kdo přihodí více v dražbě, bude mít zítra v zásuvkách kilowatthodinu. Omezený počet elektráren a jejich nedostatek vytvoří nový orwellovský svět, který již běží v Číně v pilotním provozu v rámci brutálního programu sociálního kreditu, o kterém zítra v pátek přinesu extra reportáž. Elektřina dostupná jen pro ty, kteří jsou dobří a mají kredit. Buď dobrým občanem, buď dobrý!

Sionistická globalizace udělá ze západního světa nový Orwellovský svět a lidé budou utíkat do Ruska, jako už tam utekli Edward Snowden, Steven Seagal, Gerard Depardieu a další celebrity. Auto na spalovací motor se 6 válci? Koupíte jenom v Rusku. Laciná elektřina jenom v Rusku. Topení uhlím a dřevem v domečku bez strachu, že vás zfašizované skupiny ochránců Země udají a policie vás zavře? Jenom v Rusku. Povolení vjezdu auta s dieselovým motorem do města? Brzy to bude možné už jenom v Rusku. Povolení kupovat auta se spalovacími motory po roce 2040? Jenom v Rusku.

Brave New World je zde, kdo je ale na něj doopravdy připraven a kdo ho dokáže přežít? Kupte si topení na elektřinu, tlačí Francouze jejich vlastní “ČEZ”

V novém Monde électrique global si nic nekoupíte bez účasti elektřiny. Hotovostní platby budou výhledově zrušeny. Tuhá a pevná paliva pro vytápění budou z eko-důvodů nejprve silně zdaněna (jako ve Francii) a poté zakázána. Vjezdy starších aut do měst budou zakázány. Chudší lidé po zákazu spalovacích motorů, kteří nedosáhnou na elektrická auta, zůstanou bez auta. Jenže všechny tyto drakonické kroky budou zaváděny ve jménu dobra, lepšolidé budou argumentovat ochranou klimatu, ochranou zdraví, životního prostředí, ovzduší, zvířectva, nenarozených dětí atd. Nikdo si nedovolí protestovat. Přece, nikdo nechce v orwellovské společnosti nálepku, že je vrah a chce spalovacím motorem vraždit lidičky a jejich plíce, ne?

Ani teď ve Francii to není jiné, když státní energetický kolos EDF tlačí Francouze do odchodu od LTO kotlů k elektřině, která ale v nejbližších letech vyletí do závratných výšin spolu s tím, jak začne v EU propukat energetická krize a nedostatek kilowatthodin. Pokud si 20% Francouzů koupí elektromobily a zapojí je večer do nabíječek, celá energetická elektrická soustava v západní Evropě zkolabuje, varoval před několika dny francouzský ministr energetiky před přílišným nadšením z elektřiny v autech. A nikdo si nedovede představit, co se stane s elektrickou soustavou ve Střední Evropě, až němečtí automobilisté hromadně přejdou na elektromobily.

Hasič nemůže nic dělat, tohle je nad jeho síly.

Protesty se z Paříže už přelily i do Bruselu v Belgii, demonstranti ve žlutých vestách převracejí a demolují policejní auta a demolují je, policie nikde není vidět a nezasahuje, zato na místě zasahují desítky televizních štábů a natáčejí Žluté vesty a jejich řádění, skoro to vypadá jako na mediální objednávku. Facebook nijak neblokuje na Facebooku skupiny demonstrantů, kde se domlouvají na akcích a plánovaných výtržnostech, dokonce to zachází tak daleko, že Facebook doporučuje v tzv. doporučeních tyto protestní facebookové skupiny před ostatními doporučeními pro uživatele Facebooku.

Facebook a globalisté v centru organizování Pařížské gilotiny

Platí to hlavně ve velkých francouzských městech, čímž společnost Facebook pomáhá organizování těchto násilných protestů. Informaci přinesl server The Verge [4]. Prostě, když napíšete na Facebook článek kritizující nelegální migraci, dočkáte se jeho smazání za údajný hate speech. Když ale někdo organizuje na Facebooku revoluci a násilnosti v Paříži, Facebook tomu poskytuje dokonce ještě reklamu a doporučení lidem v okolí. Macron plní roli likvidátora francouzské republiky. Likviduje její pozůstalost.Dovedl zemi podle zadání do situace, aby globalisté mohli skrze protesty urychlit útěk francouzských domácností od ropy.

Žluté vesty mají jediný úkol, vyvolat chaos a strach spotřebitelů z blížícího se konce laciné ropy a lehkých topných olejů a donutit je k přechodu na úžasnou a ekologicky prý čistou elektřinu. Proto si všimněte, že demonstranti ve žlutých vestách útočí hlavně na auta, na symboly kapitalismu, ne toho, co se dnes za něj vydává, ale toho původního, kde rozhodoval zákazník a zájem rodiny o lepší a snadnější život založený na osobní svobodě. Převracení aut, jejich zapalování a vyvolání děsu mezi Francouzi z toho, že ropa vlastně už opravdu a doopravdy končí. Když už není v globalizaci možné lidi motivovat k dalším nákupům zboží, protože už všechno mají, jak udržíte nekonečný hospodářský růst? Vymyslíte něco, co chtějí všichni a neobejdou se bez toho.

Demokracie a francouzská republika v plamenech, nejen auta…

Lidé se obejdou bez auta, protože auto jezdilo na ropu a ne všichni potřebují auto. Dvě auta v garáži stačí, proč kupovat třetí? Tím nelze udržet nekonečný hospodářský růst. Ale nikdo se neobejde bez elektřiny, protože ji nejde skladovat, je potřeba ji pořád vyrábět novou a pořád kupovat. Pořád dokola, každý den. Geniální! A současně děsivé! Když všechno globalisté předělají na elektřinu (pod nosatou záminkou péče o ochranu ovzduší a klimatu), stane se postupně kilowatthodina najednou novou ropou Nového světového řádu a tím bude zaručen nekonečný růst HDP!Všichni budou makat a rvát se o nedostatkové kWh. Protože proč?

Protože každý bude chtít mít teplo doma, ohřát si jídlo, zaplatit elektronicky, dostat se z bodu A do bodu B apod. Bez elektřiny člověk v nové společnosti nebude mít nic a zahyne. Protože rozdělat oheň ze dřeva nebo z uhlí a ohřát se a uvařit si jídlo bude zločin, bude to trestné, protože ze dřeva i uhlí jde kouř, který prý otepluje planetu, zabíjí a vraždí lidičky a zvířátka. Lepšolidé to nedovolí! Vždyť i Emmanuel Macron jasně řekl, že zavedení daně na fosilní paliva se neruší, pouze odkládá na dobu někdy v blízké budoucnosti. Dostatek času pro Francouze na feedback, na zběsilý úprk k cenově zvýhodněnému pořízení elektrických okovů, pardon, kotlů. Monde électrique global!

3 zobrazení0 komentářů
bottom of page