top of page

Poďme sa modliť za náš a váš projekt Bezhraničná.sk

Bez Božieho požehnania márne naše namáhania.

ZDIELAŤ

Foto: © pexels.com

Priatelia často zažívame, že diablovi prekáža služba v rámci projektu bezhraničná.sk, a tak sme sa rozhodli, že chceme ísť viac do modlitieb a viac počítať s Božou ochranou a Jeho požehnaním. Nechceme šomrať a nariekať aké je čo ťažké, ale chceme celú túto službu vložiť do rúk Jemu, pretože On je nielen láskavý, ale aj mocný Kráľ. A ako sa píše v Božom slove:

Pozrite sa na poľné ľalie, ako rastú: nepracujú, nepradú; a hovorím vám, že ani Šalamún v celej svojej sláve nebol oblečený tak ako jediná z nich.

Keď teda Boh takto oblieka poľnú bylinu, ktorá dnes je tu a zajtra ju hodia do pece, o čo skôr vás, vy maloverní?! Nebuďte teda ustarostení..... (Matúš 6, 28-31)

Aj preto sme oslovili viacerých kňazov s prosbou o odslúženie sv. omší za úmysly projektu Bezhraničná.sk.

Ako sa hovorí "Bez Božieho požehnania márne naše namáhania", preto odteraz bude raz do mesiaca odslúžená sv. omša na úmysel projektu Bezhraničná.sk.

To znamená, že každý mesiac a vždy iný kňaz v inom meste bude slúžiť sv. omšu za:

- tím projektu bezhraničná.sk - spolupracovníkov projektu bezhraničná.sk - podporovateľov projektu bezhraničná.sk - šíriteľov projektu bezhraničná.sk - priateľov projektu bezhraničná.sk - čitateľov projektu bezhraničná.sk a všetkých, ktorí sa nejakým spôsobom zapájajú do projektu Bezhraničná.sk.

Každý mesiac vás budeme informovať prostredníctvom našej facebookovej stránky v akom čase bude slúžená táto sv. omša.

Prvá sv. omša bude slúžená za náš úmysel 7.2.2019 o 18:00 v Kostole sv. Gorazda vo Vrbovom. Symbolicky som si vybral, aby prvá sv. omša za bezhraničnú bola vo Vrbovom, pretože odtiaľ pochádzam :) Za odslúženie ďakujeme nášmu priateľovi kňazovi Jaroslavovi Hanzlíkovi.

Pozývame vás, aby ste sa aj vy k nám na diaľku pripojili či už v modlitbách alebo na sv. omšiach vo vašich mestách. Takisto sa môžete kedykoľvek zapojiť a žehnať našej službe či už vo vašich osobných modlitbách alebo spoločných modlitbách vo vašich spoločenstvách. Modlitebné spoločenstvá, budeme radi, ak nám napíšete, že vaše spoločenstvo sa rozhodlo zaradiť náš úmysel do svojich pravidelných modlitieb. Kňazi, ktorí by ste chceli odslúžiť sv. omše na náš úmysel budeme radi, keď nás budete kontaktovať.

Ďakujeme každému jednému z vás za akúkoľvek podporu. Naozaj vás chcem povzbudiť, že pomôcť sa dá naozaj všetkými spôsobmi a neznamená to, že nevieš psať články alebo nemáš financie, aby si nás podporil je tu stále veľa spôsobov ako môžeš byť požehnaním pre našu službu, či už spomínanou pravidelnou modlitbou alebo napríklad len obyčajným zdieľaním našich článkov alebo grafík alebo len tak môžeš povedať svojim známym o našom webe a čo je tiež podstatné môžeš svojim životom všetkých vzťahoch žiť posolstvo Bezhraničnej Lásky v duchu nášho nosného citátu z Biblie:

„My milujeme, pretože On prvý miloval nás“ (1 Jn 4:19).

Sme radi, že ste v tom spolu s nami, a že nám rôznymi spôsobmi "kryjete chrbát".

Ideme do toho s vierou, že Pán sa postará a my sa budeme len diviť :)

Majte požehnaný čas.

Za tím Lukáš Košťál autor a koordinátor projektu Bezhraničná.sk

1 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page