top of page

Výzva Ježiša Krista: nukleárne testy a klimatické zmeny



V médiach (TV-internet-noviny-rozhlas) zvyknú odôvodňovať extrémne zmeny počasia a to z dôvodu narušenia ekologického systému, čiže vyrubávanie dažďových lesov alebo aj v iných oblastiach sveta, kde tieto stromy chýbajú a taktiež kvôli znečistenia ovzdušia rôznymi továrňami a autami.





Sám Boh v Osobe Ježiša Krista sa zjavil, aby nám povedal ako to v skutočnosti je a čo je dôvodom extrémnych zmien počasia. Ježiš Kristus takisto hovorí o zničení ekologického systému (pápež František o tom tiež hovorí) ale dodáva ešte jeden dôvod, ktorý sa v maistremových mediach až tak nehovorí.


"Magnetické pole Zeme vstúpilo do procesu definitívnej zmeny a preto jeho ochranný účinok pre Zem zoslabol a vystavuje ľudstvo strate vedeckého rozvoja a technologickému úpadku, ktorý nemá obdoby." (16.1.2019)

V tomto posolstve hovorí o "magnetickom poli Zeme". Hovorí o vnútorných záležitostiach Zeme, ktoré navonok nie je vidieť, ale práve to ničí ako sama hovorí: "ochranný účinok Zeme"


Následkom toho dochádza v jednom ročnom období ku extrémnym zmenám a napokon na to dopláca aj úroda:

"Deti, volám vás, aby ste vzali v úvahy, že prejdete rôznymi, krutými zmenami v podnebí, zažijete niekoľko klimatických zmien v jednom ročnom období. Človek spôsobil prírode vážnu škodu, zmocnil sa prírody, bez toho, žeby myslel na budúcnosť, a vy chcete napraviť škody v jedinom okamihu, napriek tomu, že to nie je možne. Vlhkosť v pôde sa zmenšila a kvôli tomu, čo človek zaseje, nevydá očakávanú úrodu. "

Celé posolstvo: https://gloria.tv/article/WsE2qwVvcZny2B3jfy7ts1ZUX


To však nie je všetko, čo sa týka hlavných dôvodov.

Pán Ježiš hovorí, že "magnetické pole Zeme" narúšajú skúšky nukleárnych zbrani, vykonané pod zemou:

"Moji ľudia, väčšina z vás nepracovala priamo na takom ničení planéty, ale nie všetci sa snažili zastaviť takú skázu. Veľké národy, prevádzajú nukleárne testy v zemi, narušili tektonické poruchy v blízkych vrstvách Zeme a tieto poruchy pozmenili iné v postupnosti vrstiev Zeme a súčasne spôsobili väčšie teplo, smerujúce do stredu Zeme, ktorá sa ohriala viac ako v iných časoch."
5 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page