top of page

Výzva Matky Spásy na december 22,23 a 24.

Milované deti môjho Nepoškvrneného Srdca:

V týchto dňoch: 22., 23. a 24. decembra chcem, aby ste vošli do tajomstva Božej Lásky, ktorá zjednocuje všetkých ľudí a v jednom srdci v týchto dňoch, v 3 hodine popoludní (Na Slovensku v zimnom čase od 14-15:00 hod.) v každej zemi, pobudli 15 minút v tichu, v ňom budete premýšľať o svojej práci a jednaniach.

Potom, 22. decembra:

Pôjdete vyhľadať hladnú osobu alebo hladných ľudí a ponúknete im fyzickú stravu spolu s napísanou vetou: "Ježiš prichádza sa narodiť a miluje vás."

23. decembra:

Po chvíli ticha a pozerajúc sa na seba vo svetle Pravdy, v mene môjho Syna, pôjdete vyhľadať niekoho, kto je zbavený slobody a prinesiete mu jedlo naviac, spolu s touto napísanou vetou: "Ježiš sa narodí a bude ťa potrebovať."

24. december:

Po chvíli ticha a skumaním sa bez pásky na očiach alebo masky – ak musíte poprosiť nejakého brata o odpustenie- urobte too zo srdca. Ináč to nerobte.

V 12 hodine (o polnoci) v každej zemi, s uprímnou pokorou, nech každý hovorí k môjmu božskému Dieťaťu pred stajňou, alebo kdekoľvek sú a odovzdajú sa Muako poslušné deti a jeho verní služobníci.

Posolstvo Matky Spásy cez viz.Luz de Mária z Argentíny zo dňa: 17.12.2018 Celé posolstvo: V TĚCHTO DNECH: 22., 23. A 24. PROSINCE, CHCI, ABYSTE VEŠLI DO TAJEMSTVÍ BOŽÍ LÁSKY www.revelacionesmarianas.com/english.htm

3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page