top of page
  • actual-news

Vírus - choroby (Koronavírus)


Poselství svatého archanděla Michaela ze dne 15. prosince 2020.

Nástroj: Luz de Maria (Argentina).


Milovaní Boží lidé:

Jste požehnaní Nejsvětější Trojicí a jste dětmi naší a vaší Královny a Matky, Nejsvětější Panny Marie.

Jako kníže nebeských legií vás vyzývám, abyste otevřeli své srdce Boží vůli, abyste mohli být naléhavě obnoveni, dokud je ještě čas.


Čekali jste na rozhodující události, abyste zjistili, v jaké fázi času se nacházíte. Znovu vám pevně oznamuji, že jste v poslední fázi konce této generace.

Pro Boží lid to budou okamžiky slávy, ale ty přijdou až potom, co se zkouškou ohněm prokáže víra těch, kteří si říkají "praví křesťané".

Ne všechno je pro lidského tvora tragédií, ale abyste mohli projít touto cestou, musíte překonat vaši nerozhodnost a být jedno s Nejsvětější Trojicí, abyste mohli vidět a prožít události takové, jaké jsou: příležitostí ke spáse, očištění a nápravy.

Tento okamžik by neměl zůstat bez povšimnutí, je to okamžik, kdy můžete zvrátit zlé skutky a činy, aby vás působení Božího Ducha zaplavilo a vylévalo na vás jeho dary a ctnosti.


JAK VÁS MOHU PŘIMĚT, ABYSTE POCHOPILI, ŽE BEZ LÁSKY K BLIŽNÍMU NENÍ MOŽNÉ DOSÁHNOUT PRAVÉ LÁSKY K NEJSVĚTĚJŠÍ TROJICI A K NAŠÍ KRÁLOVNĚ A MATCE?


Lidské stvoření bez Boží lásky, ve svém každodenním životě, je prázdné stvoření, je to prasklá truhla, která není vhodná k použití v Božích dílech, protože láska je pro ně nezbytná.

Musíte být obnovenými tvory, bez pýchy, bez závisti, bez intrik.

Lidská stvoření nesou v sobě myšlenku, že jsou horlivá k záležitostem nebe, ale místo toho se někteří "farizeové" dívají na to, co plánuje Nejsvětější Trojice, soudí ji a postaví ji před lidský duchovní soud, a tím na sebe přivedou neštěstí pýchy. Ta vůbec nevidí nic špatného na tom, co tito lidé činí, ale vidí pouze to, co je pro ni osobním stanoviskem, které je vede k tomu, že se stanou obětí samotného ďábla.

Tímto způsobem z nich ďábel dělá otroky, aby způsobili pád bratrů, kteří slouží Bohu. Na krátkou dobu budou věřit, že zvítězili, ale není to tak, budou pak změklí jako vosk před ohněm.


Boží lidé:

Chaos se šíří, ale žádné zmatky by neměly existovat pro ty, kdo mají jistotu víry. Jsou to stvoření Boží, která nepatří k moderním trendům, jež jsou nebezpečné pro duši, zaseté v církvi našeho Krále a Pána Ježíše Krista.

Musíte být velkorysí k ostatním, blíží se chvíle nedostatku, nejen duchovního, ale také potravin. Brzy to budete žít.

Rodiny budou rozptýleny, síly světové elity rozhodly, že by to mělo tak být. Jsou to velcí Herodesové, velcí ve všem, co se týká budoucnosti lidstva, jsou oporou antikrista, kterému slouží od nepaměti.


Prožijete omezení svobody s vědomím, že budete odděleni od svých blízkých a projdete bolestí, až uvidíte, jak vaši blízcí odcházejí do bojů vyvolaných touto elitou, jejímž jediným cílem je nadvláda nad lidstvem a manipulace mysli celé světové populace.

Přijde zřízení jediné vlády, která se bude vztahovat na všechny lidské činy a jednání. Tento centralismus bude příčinou pádu člověka, protože zakoření mezi chudými nevzdělanými lidmi, kteří budou následovat masy s jejich zvrácenými ideologiemi.


Děti, připravte se na pád ekonomiky, nedržte se falešných nadějí – lidstvo prožije nejhorší hladomor, jaký kdy zažilo. Mezinárodní organizace na to nebudou reagovat a mnozí z vás budou ztraceni, pokud se neobrátíte a nenecháte se "živit nebem".

Lidská stvoření, která jsou jen rozumově vybavena, reagují omezeně na působení Ducha Svatého a zabrání zázrakům, které si Boží vůle vyhradila pro tyto chvíle.


Modlete se, Boží lidé, modlete se za Zemi, která, magnetizovaná nebeskými tělesy, zvyšuje sílu svého středu, který je v neustálém pohybu a způsobuje velké trhliny na povrchu Země.

Modlete se Boží lidé, modlete se, některé ostrovy budou trpět zejména účinky otřesů tektonických desek na mořském dně, které vystupují na povrch.

Modlete se za Boží lid, modlete se za obrácení duší.

Modlete se za Boží lid, modlete se neúnavně, aby nemoc, projevující se na lidské kůži, byla rychle přemožena použitím *léků z Nebe.


Jste požehnaným Božím lidem, jste požehnáni darem života, kterého se nesmíte vzdát, ale kterého si musíte vážit. Země, v nichž jsou schvalovány zákony proti životu bezbranných nebo nevyléčitelně nemocných, budou otřeseny.

Mor se blíží, pokračujte v používání *oleje Dobrého Samaritána, v domácnostech mějte listy *eukalyptu a v případě potřeby je spalte.


"Buďte chytří jako hadi a pokorní jako holubice" (Mt 10,16).


Duchovní bitvy se blíží, nezříkejte se víry. Mějte na paměti, že nemůžete žít víru po svém, jinak podlehnete zlu.

Nečekejte na to, co lidstvo Bohu nedalo, nic nebude jako v minulosti.

Vy, Boží lidé: jste opravdu Boží lidé?

Buďte silní a pevní ve víře, nekolísejte.


MÉ LEGIE VÁS OCHRAŇUJÍ, PŘIJÍMEJTE NAŠI OCHRANU VZÝVÁNÍM SVATÝCH ANDĚLŮ.

I KDYŽ SE BUDE ZDÁT, ŽE ZLÝ VÍTĚZÍ, NIKDY NEBUDE MÍT VĚTŠÍ MOC NEŽ NEBESKÝ OTEC.


Neklesejte ve víře. Neklesejte ve víře.

Žehnám vám, ochraňuji vás.

Svatý archanděl Michael.


*léku z Nebe, olej dobrého samaritána


*Eukalyptus


*****************


Poselství Matky Spásy ze dne 29. listopadu 2020.

Nástroj: Luz de Maria (Argentina).



Milované děti mého Neposkvrněného Srdce:

Držím vás na mé mateřské hrudi; jste děti mého Syna, miluji vás svým mateřským srdcem.


Milované děti mého Syna, musíte zachovat patřičný respekt k současné nemoci a přijímat potřebná opatření, abyste neonemocněly. Dala jsem vám *přírodní léky nutné k tomu, abyste se od této nemoci osvobodily.

Pokračujte bez obav, nenechejte se unést strachem, buďte si vědomy Boží lásky, abyste neztratily víru a zůstaly v naději a Božím milosrdenství.


I když komunističtí vůdci, zednáři a ilumináti Země připravili všechno, abyste podlehly panice, nenechejte je vás vést do této pasti.

Mějte na paměti, že to není konec světa, ale konec této generace, a to je důvod, proč čelíte takovému chaosu, vyvolaným neposlušností k mým odhalením – těch, které se již naplnily, těch, které se naplňují a těch, které se brzy naplní. Zlý to ví, a protože si je toho vědom, uvolnil svou zuřivost vůči mým dětem, aby je přivedl do zatracení.


Je nanejvýš důležité, aby se každý vnitřně přezkoumal a odhalil své opravdové lidské já, které s sebou nese. Není čas, abyste žili v nejistotě, ani v neklidu, závisti, pýše, nebo v rozporuplnosti. Tyto základní vášně vás přivedou k růstu ve zlu, které Satan posílá lidem, aby padli do jeho léček a zapomněli, že byli vykoupeni mým Synem a že nepodléhají zlu, ale dobru.

Jediná světová vláda udržuje lidstvo ve velké duchovní bitvě, která u vás vyvolává zmatek, aby vzbudila strach vůči všemu, čemu čelíte, způsobeným nedostatkem pravé víry, poslušnosti a naděje v Božím lidu.


Jak víte, směřujete do velkých soužení, která jste nikdy předtím nepoznali.

Světový řád naprogramoval totální změnu celého lidstva na každé úrovni. Jeho plánem je změnit lidstvo v každém ohledu prostředky elektromagnetické indukce, naprogramované tak, aby mysl lidské bytosti, její myšlenky, práce a chování byly pozměněny.


Buďte ostražití, lidé mého Syna! Buďte ostražité, mé děti – odolávejte, nenechejte se zaskočit. Buďte si vědomy, že jste děti mého Syna: zůstávejte ve stavu milosti, všechny z Krista a všechny pro Krista. Buďte připraveny žít pro mého Syna a tímto způsobem vás nebudou moci změnit.

Nebojte se hladu, který se blíží k celé zemi, ani pádu světové ekonomiky. Věčný Otec je spravedlivý a pravdivý a neopustí svůj lid.

Nebojte se otřesů Země, i když svou velikostí nebudou normální. Země se bude třást. Velké otřesy, které tato Matka odhalila, přicházejí, a proto je pro mé děti nutné, aby si zachovaly pevnou víru.


Děti, je čas, abyste si přiznaly své omyly…

Je čas, abyste se vrátily do ovčince…

Je čas se sjednotit…


Temná ruka zla se tyčí nad lidstvem, divoce útočí na lidstvo, aby změnila váš stav mysli, zneklidnila vás, vedla vás k nekontrolovatelnému strachu a následovně vám nabídla bezpečí, slíbila stabilitu, a tím vás ovládla, jako ovládá davy ve městech.

Buďte pevní ve víře, nenechejte se nejistotou zaskočit.


Modlete se, mé děti, modlete se, země na severu se bude třást s velkou silou.

Modlete se za Kalifornii,

Modlete se za Kanadu.

Modlete se, mé děti, modlete se, na jihu bude země silně otřesena a její obyvatelé budou zaskočeni.

Modlete se, mé děti, modlete se, v Evropě a Asii se bude země hýbat.

Modlete se zejména za Japonsko.

Modlete se, mé děti, z vesmíru se blíží nebeské těleso, které bude udržovat lidstvo v úzkostném očekávání.

Modlete se, mé děti, modlete se, země, ležící v Pásu ohně, se probudí.

Modlete se, mé děti, čas se zrychluje a zlo zvyšuje svůj tlak na lidstvo, aby se nechalo poznat.


Milovaní mého Syna:

Neusínejte. Toto není čas k spánku, je to čas k neustálé bdělosti.

Nová nemoc zaútočí na zem a mé děti budou kvůli ní trpět.

Slunce člověka překvapí, přicházejí velké změny. Abyste zachránili svou duši, budete muset žít spíš duchovně, než hmotnými věcmi.

Ne vše, co přichází, je pro člověka logické. Boží plány se nehodí do lidské logiky. Co musí být naplněno, bude naplněno – nikoli podle rozhodnutí člověka, ale podle nařízení v nebi.


Milované děti, válka zrychluje svůj příchod, Čína dělá obrovské pokroky.

Než se rozloučíme, mé děti, chci vás vyzvat k jednotě, k stálému vzájemnému bratrství: Každý je bude potřebovat. Každý.

Připravte se na úkryt v mém Neposkvrněném Srdci, zůstaňte stále jednotné, obětujte se a zbožňujte jediného Boha, který je hoden chvály a je Alfou a Omegou na věky věků.

V každém okamžiku jste v rukou Nebeského Otce. Nejste samy, zůstaňte v jdoucím zástupu.


Žehnám vám. Miluji vás.

Nebojte se!

Nejsem zde, ta, která je vaší Matkou?

Matka Maria


*liečivá


*******************************************

Poselství svatého archanděla Michaela ze dne 21. listopadu 2020.

Nástroj: Luz de Maria (Argentina).


Boží lide:

Jako princ nebeských legií, vám žehnám, Boží lidé!


Historie spásy lidstva byla vždy proniknuta Božím milosrdenstvím, ale lidské stvoření neposlechlo Boží vůli, a tato skutečnost přivedla lidstvo k tomu, aby čelilo následkům zneužití své vlastní svobodné vůle. Přesto člověk nebral vážně lekce minulosti a stále odmítá poslouchat a obrátit se k Bohu.

Lidstvo, zcela slepé, popírá svého Stvořitele, je daleko od dobra a přichystalo si budoucnost na vrcholu velké pýchy, která je v této době ovládá.


Ach, ach, Boží lidé!

Kam vás povedou řeky neposlušnosti?

Je důležité, aby ti, kdo pokračují v duchovním úhlu pohledu, dávali pozor na všechno, co se pohybuje a odporuje Boží vůli.

Současní antikristové, kteří tvoří světovou elitu, rozhodují o osudu lidstva, a proto v této době poskytli ďáblovi tak rozsáhlé probuzení zla.

Této generaci byla odkázána zvláštní láska k Duchu Svatému, aby se lidské stvoření mohlo rozhodnout přijmout dary a ctnosti Ducha Svatého, nutné pro tuto chvíli.

Poslyšte!


Musíte být obráceni a duchovně plně přesvědčeni, že Nejsvětější Trojice si zaslouží "čest, slávu i moc na věky věků" [Zj 5, 13].

Boží lid musí pokleknout před Jménem, které je nad všemi jmény. "Aby před Ježíšovým jménem se sklonilo každé koleno v nebi, na zemi i v hlubinách a každý jazyk ke slávě Boha Otce vyznával, že Ježíš Kristus je Pán" [Fil 2, 10-11].


Každý musí uprostřed strachu a chvění usilovat o osobní záchranu uprostřed tohoto světa temnoty a musí se rozhodnout sdílet duchovní požehnání s ostatními, aby mohli zachránit svou duši.

Pronásledování bylo udržováno [v mezích], postupně se zvětší, až se s ním setkáte tváří v tvář.

Nebojte se těch, kdo mají důvěru v Pána.

Nebojte se toho, kdo má ušlechtilého, pokorného ducha, opravdovou a pevnou víru, neboť dny se zkracují, aby náš Král a Pán Ježíš Kristus našel své věrné ve dni svého příchodu.


Boží lidé:

Buďte pevní ve víře tváří v tvář sjednocení světa, které není Boží vůlí, ale vůlí světové elity vás ovládnout, svázat vás a minimalizovat lidské schopnosti prostřednictvím zneužité technologie. Lidská stvoření se zakrnělými schopnostmi, se nemohou sama rozhodovat, musí se spoléhat na ty, kteří jim dají rozkazy o tom, co mají konat a jak jednat.

Lidstvo uvítalo modernismy, které se dostavily, vztyčilo idoly, které představují ďábla jako znamení moci zla nad lidským tvorem. Z toho důvodu vás naléhavě žádám, abyste vzývali naši Královnu a Matku modlitbou "Zdrávas, Maria nejčistší, počatá bez hříchu", kdykoli během dne, ale dbajíce na to, že zůstáváte ve stavu milosti, neboť ďábel se vysmívá tomu, kdo ji pronese bez jakýchkoli zásluh.

Pod záminkou současné nemoci, bude lidské tělo pozměněno, a to není Boží vůle. Antikristové světa pošlou další nemoc, takže lidé půjdou do jejich rukou a ochotně se nechají označit pečetí zla.

Lidstvo, aniž by mělo jistotu, že s ním bylo manipulováno, má o tom tušení. Je to Duch Svatý, jenž dává každému schopnost rozlišování a intuici o tom, čemu čelí. Proto se musíte modlit ve stavu milosti, jinak padnete do spárů toho, který přichází: antikrista, tomu, komu slouží současní antikristové.


Boží lidé:

Nebojte se, ale důvěřujte a posilujte svou víru, vytrvalost a jistotu, že Bůh chrání své vlastní, a že věrní najdou odměnu věčného života. Neochabujte ve víře, zůstaňte bez strachu v pochodujícím zástupu, ale se silou Ducha Svatého, s ochranou naší a vaší Královny a Matky, která vás neopustí.

Naše Královna je v čele nebeských armád, aby vás vedla a konala zázraky, je-li to nutné a k podpoře Božího lidu.

Vzpomínková slavnost k narození našeho Krále a Pána Ježíše Krista nebude stejná jako obvykle. Duchovní hlad lidských stvoření ve spojení s nepokojem ve světě a s otřesy Země, budou pobízet lidstvo, aby se probudilo. Znamení a signály budou růst a učiní zřejmou skutečnost, že Varování se blíží a že lidská stvoření se musí rozpoznat jako hříšníci, činit pokání a obrátit se.


Děti, vidím stvoření zneklidněné ztrátou odvahy, která se všude rozšířila. Vidím stvoření, která se zříkají dobra a oslavují zlo, které jim dává sílu pokračovat v ničení lidstva bez slitování, nejen ekonomickou mocí, o niž se opírá elita, ale také mocí, která byla přenechána svobodnému zednářství v Božím lidu.

Lidská stvoření se dívají s velkou lhostejností na posun k absolutní nadvládě. Otevřete své oči a pohleďte, co se děje po celém světě! Mikročip není fantazií…!


Nemluvím k vám, jak jsem mluvil v minulosti, mluvím ke generaci, která dosáhla velkých objevů, ale nedokázala přijít na to, komu slouží, když se bouří proti Božímu Zákonu.

V minulosti se armády vydávaly dobývat země a království, v přítomnosti byla však vyslána nemoc, jako vyslanec, aby ovládla ducha lidských stvoření, dobyla jej a označila jej pečetí pro antikrista.

Bůh je milosrdenství, láska, dobrota, dobročinnost, odpuštění, odevzdání, naděje, je všudypřítomný a vševědoucí, je všemohoucí. Ano, tím je!

A člověk?

Člověk bojuje o nadvládu, bojuje o moc. Je rozhodnut ovládnout celý svět, útočí na dar života, a spěchá k vyhlazení člověka člověkem.


BOŽÍ LIDÉ, PROBUĎTE SE!

BOŽÍ LIDÉ, PROBUĎTE SE!


Náš Pán a Král Ježíš Kristus vás pokrývá svou vzácnou Krví. Neposkvrněné srdce zvítězí.

Královno a Matko posledních časů, dej nám útočiště tvého svatého srdce.


Žehnám vám.

Svatý archanděl Michael.



********************


Poselství Matky Spásy ze dne 16. listopadu 2020.

Nástroj: Luz de Maria (Argentina).


Milované děti mého Neposkvrněného Srdce:

Neustále vám žehnám svou mateřskou láskou.

Jsem zde, abych vás vyzvala k obrácení, k němuž musíte přistoupit s odhodláním vzdát se toho, co vám svět a jeho pletichy nabízejí, abyste ztratily věčnou spásu.

Jste ve chvílích velkých zkoušek, postupujete k největší zkáze, kterou jste kdy zažily tím, že se vzdalujete od Boha, zapíráte a odmítáte Jej a přijímáte ďábla jako svého boha.


Tato generace neúnavně postupuje k naplnění toho, před čím vás dům mého Otce varoval.

Ďábel do vás zavedl svůj jed, protože věděl předem, co je největší slabostí každého z vás, a tak vstoupil krůček po krůčku, plazil se zvolna jako jedovatý had, jímž je, a zvykem vás přivedl k tomu, abyste viděly špatné jako dobré a pohrdaly tím, co je správné a příjemné Bohu.

Žijete v neustálém duchovním boji proti zlu, nezapomeňte, že jste vojáky Boží lásky v neustálém růstu ve víře. Neztrácejte čas světskými záležitostmi, čas člověka pokračuje bez zastavení, postupuje, nevrací se zpět. Je povinností mých dětí dívat se na sebe a stavět se na váhu naplnění jako děti mého Syna, než budete přezkoumány ve Varování.

Trpím kvůli každému ze svých dětí, trpím zpustošením, v němž žijete, a nepřítomností mého Syna ve vás, protože jste přijaly Zlého za svého boha a nyní nenacházíte žádnou útěchu.

Musíte chápat, že Boží milosrdenství zůstává před jeho dětmi. Je pro vás nutné, abyste nezaměňovaly milosrdenství s nevědomostí, se záminkou pokračovat na cestě Ďábla a čekat, že budete mít čas zachránit svou duši, když jste přijaly světské a nahradily Zákon Boží.


Milované děti, modlete se za Spojené státy, vzpoury člověka proti člověku vyvolávají krutost minulosti.

Modlete se za Kalifornii, bude silně otřesena.

Milované děti, modlete se, Argentina trpí útlakem.

Anglie trpí přírodou a staví se proti nové koruně.

Pokračujte v modlitbě za Chile.

Milované děti, modlete se, aby zmatek nesvedl více duší v církvi mého Syna.

Milované děti, modlete se, další nemoc člověka překvapí tím, že je agresivní, trpím za vás, mé děti.

Milované děti, modlete se, válka mezi národy je již přítomná, národy se v tichosti připravují na obávanou třetí světovou válku.


Můj Syn vás miluje, nezapomeňte, že vás miluje a ochraňuje vás…

Jsem tu, abych vás chránila, ale musíte se držet dál od zla. Postupujte, utvářejte své lidské ego, aby pracovalo a jednalo k činění dobra.


Vybízím vás, abyste dál používaly olej dobrého Samaritána (*).

Buďte rozumné, drahé děti, musíte se vrátit do domu mého Syna.

Matka Maria


(*) Poznámka překladatele:

Přípravu a použití oleje Dobrého Samaritána najdete zde:


****************************************


Poselství Matky sa Královny posledných čas ze dne 12. října 2020.

Nástroj: Luz de Maria (Argentina).


Milovaní lidé mého Syna:

Mé děti se stále modlí, snažně prosí a svědčí o mém Synu svým jednáním a činy. Nezapomeňte: "Sláva na výsostech Bohu a na zemi pokoj lidem, v kterých má zalíbení"[Lk 2, 14].


Ďábel se raduje z třenic dětí mého Syna, ze sporů bratrů s bratry…

Ďábel vás rád staví proti sobě, je mu potěšením nenápadně ovládat mysl mých dětí a udržovat vás v negativních myšlenkách proti těm, kdo slouží v domu mého Syna.

Uvědomte si, že den Páně přijde v nejméně očekávaném okamžiku, ve dni a hodině, kterou nikdo nezná, jako zloděj v noci [Mt 24, 44; 50].


Jménem svého Syna jsem poslala věrné muže, aby jim řekli, co se stane, a stejně jako v minulosti jimi pohrdají, soudí je, urážejí a pomlouvají stejným jedem jako v minulosti.


Moje pravé nástroje jsou zrazeny, jako byl můj Syn.

… a kdo vás zpraví o Tom, který přijde?

Zlo vychází z úst arogantního muže proti těm, které dům Otce poslal, aby se stali hlasateli událostí, aby se lid mého Syna mohl v duchu připravit.

...a mzda je stejná jako v minulosti, lidé mého Syna za dobro platí zlem.

Nástroje jsou lidská stvoření, která se postupně proměňují a ti, kdo je soudí, by chtěli, aby byli svatí. Jsou však svatí ti, kdo je sami soudí?

Můj Syn požehnal svým skutečným nástrojům, dívá se na ně s něhou a porozuměním. Čím více jsou napadáni, tím více milostí jim dává, aby mohli pokračovat.


Můj Syn byl pomlouván…

Co se stane jeho následovníkům?


Podívejte se kolem sebe, pohleďte očima lásky, jaký je postoj opravdového křesťana, neboť: "Kdo není se mnou, je proti mně, a kdo neshromažďuje se mnou, rozptyluje"[Mt 12, 30].

Lidé se vzpírají v tomto obtížném, velmi těžkém čase, vzhledem k blízkosti naplnění Knihy Zjevení pro celé lidstvo. Odvrátili se od mého Syna a hrstka spravedlivých, kteří zůstali, je znečištěna zlobou ďábla, která vydává dobré za špatné, a to, co je špatné, má být viděno jako dobré, což přináší nesprávné soudy, vedené Satanem.

Pokoj je v této době zásadní, abyste si navzájem neubližovali. Ti, kdo zůstávají jednotní, se chrání navzájem, odvracejí se od věcí světa, od hříchu a obracejí se k životu v Duchu svatém.

Lidská stvoření se vrhla do svého šílenství a zavřela dveře před varováním Boží vůle, nepřipravují se, pokračují ve svém životě, jakoby se nic nedělo…

Příroda dává člověku signály, aby viděl, že se všechno změnilo, ale člověk pokračuje, jakoby se nic nestalo, tápe ve tmě, klopýtá znovu a znovu, plazí se jak had. To je důvod, abyste přešli od plazení k tomu, abyste mohli stoupat do výšek a po této proměně byli hodni být součástí lidu mého Syna, ale musíte se změnit TEĎ!

Každý, kdo žije v dobru, praktikuje dobro vůči svým bratrům, ale ten, kdo žije ve zlu, vidí zlo ve všem, soudí a své bratry zraňuje. Přiveďte ty, kdo zabloudili, sjednoťte se s Boží vůlí.


Musíte se živit Tělem a Krví mého Syna, náležitě připraveni, abyste mohli stoupat k duchovním výšinám, jako stvoření dobra, litující všeho zla, které jste učinili, a připravení činit dobro.

Kolik jen bolesti prožije tato generace…!

Kolik jen nářků a kolik útoků bez příměří…!

Kolik hořkosti najdou lidé všude…!

Země se bude třást jako nikdy dřív, vulkány budou hořet, vody očistí člověka, vichry se objeví bez varování, myšlenky mých dětí svedených zlem budou působit proti jejich bratrům, protože mají málo lásky a žádnou víru ve věci mého Syna. To vše, abyste se mohli obrátit dřív, než budete zcela ztraceni.

Modlete se, mé děti, modlete se, bouře vyjde z církve mého Syna a smete mnoho nevěřících.


Modlete se, mé děti, modlete se svatý růženec a vzdělávejte se, abyste nepadly do spárů Zlého, rostly v Duchu a staly se stvořeními dobra. Přineste plody věčného života.

Modlete se, mé děti, modlete se za Střední Ameriku, Itálii, Holandsko a nezapomeňte se modlit za Argentinu.

Lidstvo je ve zmatku, protože vůdci lidstva se vrhli kupředu k ovládnutí celého lidstva.

Zlý a jeho nohsledi chtějí lidstvo vlastnit a následovně je pohltit novou nemocí.


Vy, mé děti, uchovejte si neotřesitelnou víru. Andělské legie vás ochraňují, obrácený syn je světlem, které přitahuje Andělské legie.

Modlete se, změňte se, staňte se stvořeními pokoje a dobra, neodplácejte dobro zlem, buďte vděční.


Modle se za sebe, modlete se za vaše obrácení, modlete se, abyste nevrávoraly.

Nebojte se:

JSEM ZDE, ABYCH VÁS CHRÁNILA.

NEOPUSTÍM VÁS.

Miluji vás, žehnám vám.

Matka Maria



**********************




Vize a uvahy Luz de Maria ze dne 13. 9. 2020

Bratři,


sdílím s vámi podrobnosti, které mi během této vize jasně ukázal svatý archanděl Michael.

Na konci poselství ze dne 13. září, mi svatý Michael umístil před oči planetu Země, odlišnou od té, jak ji můžeme vidět dnes pomocí satelitů, protože barvy byly odlišné.


Svatý Michael mi řekl:

Dcero, vidíš, že Země nemá zeleň, na kterou jsi zvyklá a moře uchvátilo pevninu.

S úžasem jsem souhlasně kývla hlavou.


Pak mi řekl:


Lidé nepřijali, že tato nemoc, která je silně sužuje, je výsledkem chamtivosti, s níž někteří vědci a ti, kteří vládnou tomuto světu, způsobili zlo a lidstvo vzali jako rukojmí. V této chvíli musím zopakovat, co vám řekli náš Pán a Král Ježíš Kristus a naše Královna a Matka o zneužití technologie: tento virus je toho důkazem.
Zlý velmi obratně studoval způsob, jak přiblížit Boží lid technologiím, protože skrze ně dá antikrist o sobě vědět celému lidstvu. Je to realita, k níž byly děti, dospívající a dospělí přivedeni s velkou lehkostí, aniž by jim to připadalo neobvyklé.


Nyní se splnilo to, o čem se naše Matka zmínila před tolika roky: Domy se stanou obrovskými koncentračními tábory… a to je, co lidstvo, vcelku, právě žije.

Tato nová podoba virtuálního učení, se mohla rozvinout jen díky přijetím a podrobení se lidstva. Z toho vznikl mravní úpadek, všeobecné násilí, které lidstvo zakouší jako něco normálního. Skoro se říká, že v tomto čase je násilí jako něco nutného.

To je nebezpečí: člověk je každou chvíli ohrožován smrtí rukou ostatních, aniž by to vyvolalo vážné následky.

Pak mi svatý Michael ukázal, nakolik lidské stvoření vypadá prázdné, s malou nebo žádnou vírou. Potom jsem také uviděla část lidstva, obklopenou plností světla a svatý Michael mi řekl:


Je to duchovní plnost těch, kdo budou částí svatého Zbytku.


Mohla jsem se dívat na dlouhé řady těch, kdo se snažili obdržet zboží základní potřeby, ale v rozdělených rodinách to nebylo snadné. Naopak, viděla jsem, jak obzvláště staří lidé byli opuštění v těchto dlouhých řadách a odmítáni svými vlastními rodinami neboť už dlouho nebyli považováni za potřebné.


Co jsem skutečně mohla pozorovat, byl zákon džungle.

... a Slovo Písma svatého se naplnilo: Mt 24, 8-15.

Svatý Michael mi ukázal stovky lidských bytostí, které opustily víru, protože Zjevení se ještě nenaplnilo! Pak mi ukázal tytéž lidi v Soužení, jak sténají a prosí o Boží pomoc!

Viděla jsem velké zemětřesení a moře, zaplavující pevninu a blázny, kteří nespěchali na vyvýšená místa, ale zemřeli utopením.

Viděla jsem mnoho utopených, protože sopka, která vystoupila z mořského dna, vyvolala vlnu tsunami.

Obloha zešedla a lidé běhali z jednoho místa na druhé v hrůze a děsu, ale lidé víry poklekli a rozpřáhli paže v uctívání Boha.


Říkali:

Ach, toto je čas, na který jsme čekali! Dej nám víru, Bože nebe a země, dej nám víru, abychom vydrželi až do konce!


O několik dní později bylo oznámeno ve zprávách, že super-vulkán vybuchl a způsobil skleníkové klima…

Letadla a všechny prostředky dopravy mezi zeměmi byly paralyzovány.

Chrámy jsou plné lidí, chtějících se vyzpovídat…


... a svatý Michael mi říká:

Dnes prosí o milosrdenství: včera se rouhali Bohu.
Člověk se stále povyšuje před Bohem. Tato generace má před sebou jen dvě cesty: cestu milosti a cestu otroctví hříchu.
V mnoha zemích bude velké utrpení: jejich obyvatelé povstanou proti svým vládcům, těm, kdo ovládají lidstvo, a nejsou to prezidenti, ale svobodní zednáři, kdo připravují jedinou vládu a v různých zemích vytvářejí chaos…
Válka je oznámena a začíná.


... a svatý Michael zvolal:


Lidská stvoření, nebuďte tvrdohlavá, obraťte se! Jste drženy v zajetí, abyste se vzdálily Nejsvětější Trojici, neboť člověk bez Boha se vydává ďáblu.
Nepokračujte v životě podle lidského ega, udržuje vás slepé, nedovolí vám vidět a vede vás k tomu, abyste žili v pýše a šlapali po ostatních.


Svatý Michael mi řekl:


Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je království nebeské.
Blahoslavení plačící, neboť oni potěšeni budou.
Blahoslavení tiší, neboť oni dostanou za úděl zemi.
Blahoslavení, kdo hladovějí a žízní po spravedlnosti, neboť oni budou nasyceni.
Blahoslavení milosrdní, neboť jim se dostane milosrdenství.
Blahoslavení čistého srdce, protože uvidí Boha.
Blahoslavení šiřitelé pokoje, protože budou nazýváni Božími dětmi.
Blahoslavení, kdo jsou pronásledováni pro spravedlnost, protože jejich je nebeské království.
Blahoslavení jste, když vás budou kvůli mně proklínat, pronásledovat a vylhaně vám připisovat každou špatnost.
Radujte se a jásejte, neboť vás čeká v nebi velká odměna. Tak přece pronásledovali proroky, kteří byli před vámi.


Pak svatý Michael odchází a žádá u Božího lidu vytrvalost


***********************************************


Milovaní Boží lidé:

Jako obránce lidstva, s mečem v ruce namířeným vzhůru a s mými

andělskými legiemi ve službě Boží vůli a v poslušnosti k Boží výzvě, stojíme před

vámi.

Stejně, jak jsme sledovali cestu na Kalvárii našeho Krále a Pána Ježíše Krista,

nyní sledujeme cestu jeho lidu, a jak byl znovu podmaněn a zbaven svého

vlastnictví.


V této chvíli nejistoty, v níž tato generace žije, vyzývám vás, abyste byli poslušní Božího

Slova, vyzývám vás, abyste nepochybovali o nekonečném Božím milosrdenství, které vám odpouští v míře, jakou si neumíte představit. Neváhejte ani vteřinu činit pokání z hloubi srdce, s pevným úmyslem nápravy a jděte přijmout odpuštění svých vin.


V této době, kdy nemůžete přijímat svátost smíření, prožívejte toto pokání

upřímně ve svém srdci, hluboce a s pevným úmyslem nápravy čekejte na

příležitost se vyzpovídat. Oddejte se našemu Králi a Pánu Ježíši Kristu

a spoléhejte na pomoc naší Královny a Paní Nebe a Země.


Lidstvo kráčí vstříc velkým zprávám, které jím otřesou, včetně některých, jež se týkají církve našeho Krále a Pána Ježíše Krista. Vy velmi dobře víte, že Katechon (*) stále znovu zabraňuje definitivnímu objevení nepravosti, posílen nejsvětější eucharistií, centrem, silou a eucharistickým zázrakem, sestupujícím z nebe v každé eucharistii.


Náš Král a Pán Ježíš Kristus je přítomen se svým Tělem, Krví, se svou duší

a božstvím ve svátosti eucharistie, v živém chlebu, sestupujícím z nebe

[Jan 6, 41-51].


Eucharistie, srdce Božího lidu, je cílem útoku nepřátel církve našeho Pána a Krále Ježíše

Krista. Už velmi dlouho bojují proti eucharistii, aby mystickému Tělu Kristovu

odňali to, co je ochraňuje.


Toto je chvíle, na kterou čekala světová elita, aby zaútočila na Boží lid.

Milovaní, nezoufejte, pokračujte v duchovním přijímání se stejnou vnitřní touhou

přijmout Krista v eucharistii, která otřásá nebem a zemí a působí velké utrpení

ďáblu.


Účinkem vroucí touhy přijmout svatou eucharistii, vaše předchozí přijímání se

rozzáří a ulehčí duši. Nepřijímejte náhražku svaté eucharistie, ani nevěřte těm,

kdo vám říkají, abyste zapomněli na vaše hříchy.


Toto je okamžik pravdy, který, vskutku, není než jeden: Kristus přítomný

v eucharistickém zázraku v okamžiku kněžského vysvěcení [Lk 22, 18; 1Kor 11, 24-

25]. Proto kněží musí žít pro Krista a jeho lid. Ti, kdo jsou oddáni kněžskému úřadu, jsou

zkoušeni a budou zkoušeni ještě víc.


Milovaní lidé, nesmíte připustit vyjednávání týkající se svaté eucharistie, svátostí

a Božího Zákona.

Velké zkoušky začaly s tímto virem, jenž útočí na tělo a ti, kdo se cítí vlastníky světa, použili tento virus, aby vás přivedli k odpadlictví utrpením, chtějí vás vést k víře, že jste opuštěni Nejsvětější Trojicí a vaší nejsvětější Matkou. Ne! Byli jsme posláni bojovat proti tomu, co útočí v tomto čase na Boží lid: tento virus.


Milovaní lidé Boha, viděli jste, s jakou snadností jste napadáni. Člověk se bojí smrti těla, ale ne smrti duše kvůli své chladnosti a svého odcizení od Boha jediného a Trojičného.


Musíte se vrátit k Bohu, musíte být opravdové Boží děti!

Modlete se, Boží děti, modlete se za církev.

Modlete se, synové Boha, modlete se za kněze.


Modlete se, Boží děti, modlete se, aby celé lidstvo bylo poslušné Božího volání.

Modlete se, Boží děti, modlete se kvůli utrpení lidstva, jež způsobí velké pohromy,

které se blíží.

Nebojte se, víra je nepostradatelná, vy nejste a nebudete opuštěni.

Kristus vítězí, Kristus kraluje, Kristus vládne!

Stále a navždy! [Jan 18, 37].

Amen.


KDO JE JAKO BŮH? NIKDO NENÍ JAKO BŮH.


Svatý Michael Archanděl.


(*) Poznámka překladatele: z řečtiny "Překážka".


**************************


29.2.2020 Posolstvo Kráľovnej a Matky posledných čias

Milované děti mého Neposkvrněného Srdce: Lidé Nejsvětější Trojice! Hledáte mého Syna? Proč tedy jdete jinými cestami? Pokoušíte se snad jít výš jinými prostředky? Chcete zrychlit tempo a bloudíte a vzdalujete se stále víc. Neexistují žádné zkratky pro dosažení věčného života. Nejsou zkratky, všichni musí jít po stejné cestě, a tato cesta je cestou svatosti [1Tim 2-4]. Každý musí v určitém okamžiku jít po cestě Kalvárie, ale neměli byste po ní jít s nároky, nebo zakotveni ve své lidské vůli. Naopak, prožívejte ji, jako když po ní šel můj Syn:

s očima upřenýma na konec, na kříž slávy a vznešenosti. Stejným způsobem jde touto cestou církev mého Syna a každým okamžikem pokračuje dál. Jako mystické Tělo mého Syna, musíte zdvojnásobit úsilí, aby vás démon nevedl do jiných vod, které nepatří mému Synu. Musíte zůstat v tradici církve. Velkou novinkou evangelia je, že můj Syn odpouští a miluje, miluje a odpouští těm, kdo s opravdovou lítostí před Něj přicházejí a rozhodnou se žít nový život s pokorou a zkroušeným srdcem. To je velká novinka: Odpuštění, milosrdenství a Boží spravedlnost, která otevírá dveře těm, kdo činí pokání z hloubi nejniternějšího bytí. [Jan 3, 16]. Toto Boží milosrdenství nenajdete změnou Božího Zákona, ani jeho modernizováním. Můj Syn miluje všechny své děti a všechny lidské bytosti jsou jeho děti, ale aby získali věčný život, musí dodržovat Boží Zákon [Žid 4, 16; Dt 10, 12-13].] Vidím tolik lidských bytostí, které se uzavírají do svého lidského ega, aniž by odpustili těm, jimž mohl odpustit můj Syn: to nejsou opravdoví křesťané. Vidím tolik hlučných zábav mezi lidmi, bez ohledu na velkou lidskou tragedii v rukou zla! Vidím tolik mých dětí, které zabředly do pokušení, jež je obklopuje, které zapomínají, že můj Syn byl pokoušen ďáblem a že každý z vás byl pokoušen v mém Synu, ale můj Syn pokušení překonal a dal vítězství všem, kdo plní Boží Zákon [Mt 4]. Pozoruji tolik mých dětí, které volají a křičí k mému Synu a můj Syn jim nabízí živou vodu, která uhasí žízeň, ale ony ji znovu a znovu odmítají, protože nevidí to, co chtějí vidět. Chybí jim víra! Svět o víře nemluví, svět nemluví o Boží lásce, ale o tělu a hříchu, jejichž jména byla změněna a které nazývá modernismem. Avšak musím vám říct, že klesáte, protože jdete po špatných cestách. Můj Syn vás volá k pokání, velkému půstu, půstu tělesných i duchovních smyslů. Noe kázal kajícnost a pokání. Jonáš volal po pokání a oznámil lidem v Ninive, že jejich město bude zničeno. Někteří neposlechli a byli zahubeni, jiní poslechli a bylo jim odpuštěno. Tato generace obdržela více volání než předchozí generace, a přesto je její odpověď stále záporná, protože je připoutána k světskému životu, je nevázaná a v jiných případech připoutaná k egu, nedovolující odpuštění, které jí můj Syn neodepřel. Kam až půjde zločin této generace? K pýše, mé děti. Člověk dokázal učinit pokroky ve vědách, ale sám o sobě se duchovně nevyvíjel. Neboť v tomto čase na Zemi, Duch a věčný život pro vás nepředstavují ani poctu, věhlas, bohatství, ani veřejné uznání – věci, po kterých člověk dychtí přede vším. Vidím lidská stvoření, pyšná, povýšená, vychloubačná svým bohatstvím, intelektem, svými schopnostmi a v jádru těchto stvoření vidím úzkost, nespokojenost, smutek a pocit neštěstí. Děti mého Neposkvrněného Srdce: Probuďte se, neměli byste žít tento půst, abyste naplnili tradici, která není jen tradicí, ale také slavnostní vzpomínkou. Je o probuzení, o prožívání života, pravé cestě, věčné Pravdě. Tolik bolesti pro pošetilé lidstvo, tolik nepoznaných lidských tragédií, tolik pohrdání k volání Domu Otce… a až poznáte svou neposlušnost, budete tolik trpět kvůli vašemu šílenství, že nářek lidstva bude nezměrný. Žijete v očistě a ještě to nevíte? Pozorujte stav církve mého Syna, pohleďte na rozhodnutí vlád, pokud jde o normy a zákony, které jsou v naprostém rozporu se životem a morálkou. Všude pozorujte reakci přírody, dívejte se na hladomor lidí. Dívejte se, jak postupuje komunismus a na útlak lidí těmi, kdo se neprohlašují veřejně za komunisty. Útlak ve prospěch jediné vlády, jediného náboženství, jednotné měny, jednotného školství, ve prospěch smrti těla i duše. To je utrpení, k němuž je vedena církev mého Syna, to je utrpení, které neustále prožívá mé mystické Tělo, je to vstup antikrista do lidstva. Mějte na paměti, mé děti, že v rámci modlitby, půstu a pokání během tohoto předvelikonočního půstu, byste měly zahrnout půst smyslů a zejména půst mysli, která vás staví proti vašim bratrům. Vyčistěte svůj vnitřní dům, aby se čistota zrodila ve vás a nebyla něco vnějšího, co netrvá. Můj Syn chce srdce kajícná, pevná a nepředstírající falešné náboženství. Děti, nepropadávejte panice tváří v tvář pandemiím. Buďte poslušné a připravte si, co jsem vám dala, abyste s nimi bojovaly (*). Nedovolte, abyste byly oklamány a manipulovány. Lidé vám nebudou říkat pravdu – já ano. Nezapomeňte, že můj Syn je Cesta k věčnému životu [Jan 14, 6]. Nezapomeňte, že jsem tady, že jsem vaše Matka. Žijte v Boží lásce, která je bez hranic. Žehnám vás mou láskou. Matka Maria (*) Poznámka překladatele: http://www.poselstvi-zbytku.org/pdf/choroby.pdf Speciál o budoucích nemocech a jejich léčení.

**********************************


16.2.2020 Posolstvo sv.Archanjela Michala

Milované děti našeho Krále a Pána Ježíše Krista. Jako princ nebeských legií jsem poslán Nejsvětější Trojicí, abych vás vyzval, Boží lidé, sjednotit se, nejen v modlitbě, ale v odčinění a pokání, protože lidstvo odmítlo, odložilo a popřelo poselství, která dostává prostřednictvím tohoto nástroje. Jako Boží lidé, mají co do činění s duchem, kolikrát je nebe varovalo, upozorňovalo a ujišťovalo, že se to lidstvu stane, pokud nebudou respektovat volání naší Královny a Matky Nebe a Země… a nesplnili to z pohrdání a vzpoury, a stále neposlouchají, přestože vědí, že příčina všeho zla je pýcha [Př 8, 13; Jr 50, 31], ta, ke které člověk dospěl. Dívají se jen s malým znepokojením na to, co ohrožuje lidstvo, na chorobu, která zmutovala, a brzy na ni zapomenou. Aniž by jí přisoudili nějakou důležitost, zapomenou i na prevenci a nemoc se všude rozšíří. Většina dětí našeho Krále a Pána Ježíše Krista žije z okamžiku na okamžik, nejsou vytrvalé, rychle zapomínají, a to je přivede k pádu do spárů zla. To je způsob, jakým Satanovy hordy v lidstvu zesílily, pronikly do společnosti, vzdělání, náboženství, politiky, do potravy, zdraví a identity každého lidského stvoření, vyzývající všechno a každého, aby vytvořily generaci, která přivítá antikrista a vzdá se ďáblu. Musíte zůstat bdělí v udržení jednoty, abyste mohli bojovat se silami zla, které napadly Boží Dům a ti, kdo je nemilují, budou jimi zmateny a povedeny do propasti. Tato generace bude zkoušena až k vyčerpání. Mnozí odpadnou na okraj cesty, napravo, nalevo, ale musíte zůstat věrní. Zlo neodpočívá, děti našeho Krále a Pána se nedívají na pravdu, která se skrývá za pláštěm zla. Boží lidé spí ve svém vlastním egu, které je oslepuje, a tak nevidí podvody, které je vedly k znesvěcení Božího Domu. Budou vědět o maskovaných návštěvách z kolébky komunismu, neradujte se, nedělejte to, komunismus jako řvoucí lev [1Petr 5, 8-9] bude vržen na Zem a přinese velkou bolest tím, že podnikne invazi a přinese… válku. Buďte na stráži! Odjezd Obránce pravého úřadu římskokatolické církve z Božího Domu, způsobí velkou bolest Božímu lidu. Bude ale oslavován těmi, kdo jej vidí jako překážku nástupu Božího lidu do jednotného náboženství. Buďte opatrní, nevzdávejte se, jste na správné cestě, neztraťte se po cestě! My, nebeské legie, vás vždy doprovázíme. Nebojte se, naopak, buďte stvoření činu, neztrácejte ani na okamžik odvahu, abyste mohli jít bezpečně dál. Nebojte se, konečné vítězství patří Božímu lidu. Nebojte se, vaše Královna a Matka Nebe a Země vás neopustí. Stojí před vámi, je Matkou lidstva. "Brána Nebe". Žijte s Kristem v eucharistii. KDO JE JAKO BŮH? NIKDO NENÍ JAKO BŮH! Svatý archanděl Michael.


**********************


28.1.2020 Posolstvo Kráľovnej a Matky posledných čias

Milované děti mého Neposkvrněného Srdce: Nesu vás ve svém mateřském srdci. Každé z vás je pro mě jedinečné jako část mystického Těla, a já vás nechci ztratit ve zmatku, jemuž čelí a bude čelit církev mého Syna. Každé z vás, jako člen mystického Těla, musí žít hluboce ve víře. Každé z vás musí zejména posílit svou víru a žít ve stálé jednotě s mým Synem. Jste lidé mého Syna, přesto musíte zůstat v zástupu na cestě [Ex 13, 21], plníce vůli mého Syna a vědomí si toho, že se nemůžete ukrýt před zraky mého Syna [Jr 23, 24]. Toto je čas utrpení pro lid mého Syna. Víra bude podrobena zkoušce, a proto si musíte být vědomi, že nemůžete být vlažní [Zj 3, 15-16], že nemůžete svými ústy prohlašovat, že milujete mého Syna a svou myslí činit něco jiného, nemůžete pozvednout jednu ruku ke chvále mého Syna a druhou dělat něco jiného, proto Jej musíte chválit oběma rukama, musíte milovat mého Syna celým svým srdcem, schopnostmi a smysly, a ne polovičatě. Lidé mého Syna budou většinou zkoušeni, aby se v každém odhalilo, co je hluboko v jejich duchu, v jejich myšlenkách, jejich srdcích, aby každý odpověděl v pravdě, ve vlažnosti, nebo v odmítnutí. Blíží se těžké chvíle. Lidé věrní mému Synu budou pronásledováni těmi, kdo nemilují mého Syna a těmi, kdo tvoří část lidu mého Syna, která přijala proud modernismů a zapomněli na "tradici a zdravé učení". Tváří v tvář zmatku, budou jedni pronásledovat druhé. Varuji vás předem, mé děti: "Nepokládejte základy ve vzduchu." Máte učení církve a musíte se ho držet. Mé milované děti, je důležité, abyste si udrželi správnou duchovní přípravu, a jen tak vydržíte ve víře vše, co čeká lidstvo. Musíte zachovat pokoj nejen ve vás, ale i ve vašich domovech a kdekoli přebýváte. Bez pokoje jste otevřenou schránkou pro léčky Satana. Pochopte, že si musíte být vědomi času, ve kterém žijete, svých skutků a jednání, nic není skryto před zraky Boha [Žid 4, 13]. Mé děti, vy dobře víte, že ti, kdo jsou nad vládami světa, udržují v tajnosti svá přání, a vy byste neměly žít, jakoby se nic nedělo. Zachovávejte zdravou výživu, aby vaše těla nebyla snadnou kořistí nemocí, které jsem vám již oznámila ve jménu Otcova Domu (*). Velké pohromy, epidemie, vyvolané neznámými virusy, postupují na lidstvu. Použijte olej dobrého Samaritána (*) jako ochranu v případě, kdy velmi nakažlivé choroby se nacházejí tam, kde žijete: množství na špičce špendlíku, rozetřené na ušních lalůčcích bude stačit. Pokud se nákaza prudce zvýší, potřete jím obě strany krku a zápěstí obou rukou. Mé děti, podřízení vlád novému světovému řádu vás nebere v úvahu, naopak, staví se proti lidstvu. Země se stále silně třese: buďte připraveny na to, co je třeba. Žádná země se nemůže cítit zbavená utrpení. To vede k aktivaci vulkánů a mé děti budou trpět ještě víc. Lidstvo se musí připravit na velké změny. Když jedna země bude trpět a druhá současně také, nebudou si moci vzájemně pomoci, pokud budou obě postiženy. Zachraňte si duši, děti mého Neposkvrněného Srdce, zachraňte si duši. Připravte se, že zůstanete v útočišti našich Nejsvětějších Srdcí. Každý musí učinit ze svého domova úkryt lásky, do něhož zlo nemůže proniknout. Některé z mých dětí se připravily na to, že vytvoří útočiště k podpoře svých bratrů a sester. Nedělejte si starosti, nebuďte plné úzkosti, zda můj Syn vás tam zavede, nebo vás ponechá ve vašich domovech, kde vás bude hlídat. Každý se musí snažit, aby byl skutečný chrám Ducha Svatého, být poslem Boží Lásky, božského pokoje: Zbytek vám bude dán navíc. Otcův Dům vás vyzývá, abyste pokračovali v obrácení: - V jednotě a dodržování toho, co můj Syn dovolil, abych vám sdělila, je cesta snazší. - Jste lidé Boha, jste milováni Nejsvětější Trojicí. Tato Matka vás žehná a miluje. Neváhejte a nezoufejte, věřte! - PŘEDEVŠÍM, VÍRA, MÉ DĚTI, PŘEDEVŠÍM VÍRA. BEZ VÍRY ČLOVĚK NENÍ NIC. - Jste lidmi mého Syna, a dokud se chováte jako poslušné děti, naplňující Boží vůli, Boží ochrana zůstává s vámi. Nemějte strach, mé děti, přikrývám vás mým pláštěm! Žehnám vás. Matka Maria (*) Speciál o budoucích nemocech.

********************


18.11.2019 Posolstvo sv.Michala Archanjela

Boží lide, jako velitel nebeských armád, v poslušnosti Nejsvětější Trojici a naší a vaší Královně a Matce, vás varuji. Boží lid je důvodem bolesti pro Nejsvětější Srdce. Směr, který se lidstvo rozhodlo přijmout, je pochmurný, vede vás k opaku toho, co je Boží vůle a věčné statky. Rozrušený člověk nemyslí logickým způsobem. Vzdaluje se základním principům dobrého Božího syna a zlo jej přiměje jednat v zapomenutí nejprve na synovský vztah lidského stvoření s naším Pánem a Králem Ježíšem Kristem, a pak, v pohrdání naší Královnou a Matkou, zapomíná na vše, co představuje mez a brzdu. Lidstvo je ochotné porušit pravidla, všechna pravidla, normy a správné zásady. Ubohosti zla jako závist, podezíravost, netolerance, pýcha, nepřátelství, lži, nepřítomnost lásky, a tím i lidského myšlení, zmutovaly, a ego vládne nad lidským tvorem a zvysoka vévodí nad svými bratry. Lidstvo oplývá vrtochy mocných, lidstvo bez spirituality je úrodnou půdou do níž Zlý může sázet nejistotu, která se pak bude vyskytovat po celém světě, nejistotu v mužích, kteří vládnou národům, i u ovládaných, stejně jako ve všem, co člověk dělá. Boží lidé, v současné době přemýšlíte určitým způsobem a zítra jej změníte jako oblečení. Dokud se člověk nevrátí ke své duchovní realitě, k jednotě s naším Králem a Pánem Ježíšem Kristem, lidské stvoření nebude moci obnovit pokoj, ani u sebe, ani ve světě. Nárůst přírodních katastrof je podporován lidským stvořením bez opravdové lásky, ani víry v našeho Krále a Pána Ježíše Krista. Ďábel je milován a oslavován člověkem. Běda těm, kdo v této chvíli oslavují zničení chrámu. Ti, kteří tak jednají, také budou zničeni! Boží hněv na ně udeří, pokud se nebudou kát včas a budou i nadále pracovníky ďábla. Země se nachází ve velkém nebezpečí. Kometa, tak často zmiňovaná, se přibližuje k Zemi a vy ji neodhalíte dříve, než se přiblíží ještě víc. Člověk vědy nemůže jít dál, než mu Bůh dovolí. Státní převraty budou následovat jeden po druhém, Boží děti jsou a budou pronásledovány nenávistnými hordami, které podporují zlo. Přírodní katastrofy vzrostou ve své síle a lidstvo to uvidí a bude naplněno zděšením, ale neskloní se před naším Králem a Pánem Ježíšem Kristem. Naopak, rozpoutá svůj hněv proti Nejsvětější Trojici a jejím věrným. Antikrist se chystá vystoupit a terén je pro něj připraven. Až lidstvo bude obětí nepokojů, a až přijde válka, antikrist se objeví. Modlete se, Boží lidé, Boží stvoření. Modlete se za Španělsko, jeho lid znovu povstane proti moci, stejně jako ve Francii a Ekvádoru. Modlete se, Boží lidé, Boží stvoření. Modlete se za Paraguay, tento lid bude bolestně trpět. Modlete se, Boží lidé, Boží stvoření. Modlete se za Chile, jeho země se bude silně třást. Modlete se, Boží lidé, Boží stvoření. Modlete se za Nikaraguu a Venezuelu. Pohrdání a utrpení Božího lidu zvýší ochranu dětí naší a vaší Královny a Matky. Venezuela – zlo stále bije Boží lid. Skrze tyto země bude v době války zahájen teror vůči jiným zemím. Modlete se, Boží lidé. Modlete se za Mexiko. Tento národ překypuje hříchem. Modlete se, tento národ je silně otřesen a jeho děti trpí přespříliš. Spící sopky se probouzejí, a ty, které jsou probuzeny, způsobí zkázu. Modlete se, Boží lidé, stvoření naší Královny a Matky nebe a země. Modlete se, vody se zvedají s velkou silou. Asie je silně otřesena a vody se dostávají až na další pobřeží. Modlete se za pobřežní oblasti v El Salvadoru, Guatemale a Mexiku. Modlete se, Boží lidé, stvoření naší Královny a Matky nebe a země. Modlete se za Spojené státy, utrpení v tomto národu roste. Lidstvo, virusy se objevují s krutými mutacemi, už jsem vám to dal z Božího příkazu poznat. Tato část historie lidí je pro celé lidstvo bezútěšná, stejně jako budou kruté následující události. Proto je nezbytná jednota stvoření se svým Stvořitelem, stejně jako vzájemná jednota Božích dětí. Církev bude otřesena, přijde chaos, a pak rozkol. Nezapomeňte, že Boží děti nejsou nikdy opuštěné, je to člověk, jenž se vzdálil od svého Pána a svého Boha. Naše Matka a Královna Nebe a Země nikdy neopouští své děti, jsou to její děti, které ji opouštějí. Boží milosrdenství je větší než lidské utrpení. Vraťte se na správnou cestu. Lidstvo krvácí na zemi už předem. Démon se zmocnil klíčových pozic, aby oslavil objevení antikrista. Boží lidé, musíte se duchovně posílit, nepodlehnout [technologickým] novinkám, nepřijmout, co je v rozporu s učením našeho a vašeho Krále a Pána Ježíše Krista a být opravdové. Sjednoťte se a ochraňujte se, zůstaňte věrní Nejsvětějším Srdcím. Tak, uprostřed zmatku lidstva, obdržíte nezbytnou pomoc, abyste se úplně nezhroutili. Buďte jednotní, abyste byli pevnostmi, odolávající zlu. My, andělské chóry, vás chráníme. Je na vás, abychom mohli dokončit náš úkol. Nejste sami, Boží ochrana je v každém z vás. Neustupujte, pospěšte si a buďte láskou, modlete se a buďte realitou modlitby. Postěte se a obětujte, co vám působí největší oběť v duchu a mysli. Chráníme vás. KDO JE JAKO BŮH? NIKDO NENÍ JAKO BŮH! Svatý archanděl Michael


41 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page