top of page
  • actual-news

Hollywood chce urobiť z Ježiša ženu. Zastavme to!



TU podpísať:


Prosím, pomôžte nám bojovať proti urážlivému obsahu výzvou pre produkčnú spoločnosť Silver Heart Productions na zastavenie vydania filmu „Zvyk“.

Hollywood má v pláne predviesť ďalší neúctivý film s Ježišom. Film predstavuje Krista ako ženu zapletenú do mnohých pochybných praktík a ako objekt romantického záujmu ženskej postavy v hlavnej role.

Zdá sa, že podľa portálov EOnline a Deadline vo filme Zvyk bude Bella Thorne hrať dievča z ulice, ktoré má slabosť pre veci súvisiace s Ježišom a ktoré sa prezlečie za rehoľnú sestru. Ak by toto ešte nebolo dosť zaujímavé, nasledujúca informácia Vás asi nepoteší. Vo filme sa totiž objavujú  „zjavenia Ježiša Krista“, ktorého hrá Paris Jacksonová, dcéra zosnulého Michaela Jacksona. Pravdaže, kontroverzný krok zobraziť Krista ako ženu je iba prvý z rady „odvážnych“ v tomto filme, s predpokladaným následkom pobúriť kresťanov na celom svete.

Tento urážlivý obsah nie je tolerovateľný. Pre veriacich z celého sveta, ktorí veria, že Ježiš Kristus je Boží Syn, je takéto zobrazenie jeho osoby hlboko urážlivé. Komisia pre kresťanský film a televíziu v Hollywoode pracuje už takmer 40 rokov, pričom sme zaznamenali veľké úspechy spoluprácou s rôznymi štúdiami nie len na vydávaní obsahu viac na vieru orientovaného obsahu, ale aj reprezentujúc milióny kresťanov z celého sveta, ktorí tvoria veľkú časť cieľového publika týchto štúdií. Žiaľ, s každým úspechom prichádzajú nové útoky na vieru. Preto chceme dať do pozornosti verejnosti tento hrozný film o Ježišovi. Potrebujme tvrdo pracovať, aby sme filmové štúdia odhovorili od propagácie tohto filmu.

Táto dezinterpretácia postavy Krista musí byť zastavená skôr, než stihne ovplyvniť mladých ľudí. Môžete pomôcť tým, že pridáte svoje meno k našej petícii!

Film sa práve nachádza v štádiu postprodukcie, pričom bol dokončený iba krátko pred začiatkom krízy koronavírusu v Amerike. Zatiaľ nebol oznámený dátum jeho uvedenia do kín či na obrazovky. To znamená, že ešte stále máme šancu ho zastaviť.  

Spoločnosť Silver Heart Productions film vyrába, spoločnosť Voltage Pictures dohliada na medzinárodné práva, a Elevated Films zabezpečuje práva na domácej pôde. Pomocou tejto petície môžeme na tieto spoločnosti zatlačiť a zastaviť uvedenie filmu, zatiaľ čo zároveň budujeme koalíciu, ktorá dáva Hollywoodu jasne najavo, že taký druh filmu je neakceptovateľný, nechcený a nevýhodný.

Za CitizenGO schválil Matúš Hagara

-------

Viac informácií nájdete tu ( v anglickom jazyku):

Paris Jackson hrá Ježiša v prichádzajúcom filme „Zvyk“, s Bellou Thorne v hlavnej úlohe (Angl.)

Bella Thorne hrá vo filme „Zvyk“ z produkcie „Mudbound“ (Angl.)

Nenávisť z kresťanského tábora je očakávaná pre rolu Paris Jacksonovej zobrazujúcu „odpudzujúceho, pohlavne nevyhraneného“ Ježiša Krista

3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page