top of page
  • actual-news

Odvolajte šéfredaktora TKKBS



TKKBS (Tlačová konferencia biskupov Slovenska) má svojho šéfredaktora, ktorý zodpovedá za články a zverejňuje na portali:www.tkkbs.sk/showpage.php


S ohľadom na výmenu šéfredaktorov a vedenie KBS (predseda KBS: Mons.Zvolenský) tátovýzva nie je o strate zamestnania, ale o morálke a svedomí, ktoré sa vzťahuje na šéfredaktora TKKBS a predsedu KBS.


Totižto TKKBS dlhodobo zverejňujú články, kde miešajú zverenie a zasvätenie ako keby išlo o jeden a ten istý akt posvätenia.Tento pomýlený úsudok má na svedomí aj Mons.Chovanec, ktorý doteraz neodstránil kontroverzný dokument o "zverení a zasvätení sa Panne Márii".


Uvedomujúc si, že vplyv dokumentu Mons.Chovanca ako aj predsedu KBS má za následok dezinformačné články z redakcie TKKBS o zvereneí a zasvätení... odvolanie šéfredaktora je na záchranu jeho duše a formáciu ducha ako aj zmenu prístupu predsedu KBS ku mediálnym správam.


Šéfredaktor TKKBS nemá len zamestnanie či nejakú svetskú úlohu šíriť informácie, ale aj zodpovednosť nešíriť dezinformácie a svojou prácou privádzať veriacich k Pravde.


Keďže v tomto prípade túto úlohu dlhodobo zanedbáva resp. ho do toho tlačia, tak bude pre neho ako aj pre ostatných lepšie, aby odstúpil a dal možnosť Duchu Svätému vniesť do TKKBS ducha Pravdy a úprimnosti.




Niekoľko článkov, ktoré za posledné roky boli uvedené na portáli TKKBS a boli dezinformačnými pre verejnosť:


- „Mária nám chce poskytnúť dôveru a nádej“ uprostred terajšej pandémie,povedal kardinál pri stredajšom zasvätenía dodal „všade, kam ide, prináša svojho Syna“.Zvereniesa konalo v brazílskej Kaplnke Zjavenia, ktorá je jedinou replikou originálnej portugalskej fatimskej svätyne na svete.



Na tomto príklade vidíme, ako redaktor najprv píše ozasvätenía potom dodáva, že išlo ozverenie. Jednoznačne mieša jedno s druhým ako keby išlo o jeden a ten istý akt, čo je proti viere učenia katolíckej Cirkvi.


Ďalšie podobné články si môžete pozrieť na:

3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page