top of page
  • actual-news

Petícia: Na každom živote záleží





TU podpísať:



Petícia pre čelných predstaviteľov Slovenskej republiky


Zástancovia potratov po celom svete zneužívajú pandémiu koronavírusu, aby šírili svoju agendu a propagovali svoj nemorálny biznis.


Na Slovensku sme mali hneď dva prípady, keby dal o sebe vedieť potratový lobing. Prvý prípad sa stal, keď verejná ochrankyňa práv Mária Patakyová zaútočila na ministra zdravotníctva Mareka Krajčího, ktorá neodporúčil vykonávať potraty počas pandémie koronavírusu. Druhý prídad sa týtal prezidentky Zuzany Čaputovej, ktorej potratové organizácie zaslali list s požiadavkou presadiť chemické potraty.


Po celej Európe podporovatelia potratov požadujú, aby sa potraty mohli vykonávať cez videohovor a tehotným matkám by prišli tabletky na zabitie svojich detí poštou priamo domov. V USA požaduje najväčšia pro-potratová organizácia Planned Parenthood, aby sa potraty vykonávali práve takýmto spôsobom a navyše očakáva od vlády na čele s Donaldom Trumpom, aby tieto neľudské praktiky podporila zo štátnej kasy. Niektorí radikálnejší potratári dokonca požadujú, aby sa potraty exportovali do afrických krajín. Akoby nestačilo, že sú nenarodené deti zabíjané v Európe a Amerika, chcú k tomu pridať aj Afriku. Okrem toho na Novom Zélande prijali zákon, ktorá dovoľuje potraty na požiadanie až do momentu pôrodu. Tento smutný zoznam pokračuje, bohužiaľ, ďalej.


Ak nás táto pandémia niečo má naučiť, malo by to byť, žena každom živote záleží.


Desiatky miliónov detí sú každoročne zavraždené v lone svojej matky. Mnohí politici sa tomu iba nečinne prizerajú a nevyvíjajú žiadnu snahu na zabezpečenie ich práva na život.


Členovia CitizenGO po celom svete bojujú proti pro-potratovej lobby, no chcem, aby sme robili omnoho viac.


Pomôžete nám, prosím, v boji proti pro-potratovej lobby podpísaním petície „Na každom živote záleží.“ Budete aj vy hlasom tých, ktorí hlas nemajú?

9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page